Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 6+
€ 13,00

OPENING: Sol bémol

Let op! Nog enkele kaarten beschikbaar met blindentolk
Circustheater

Op vrijdag 13 oktober openen D’irque & Fien uit België om 19.30 uur het festival met hun adembenemende voorstelling Sol bémol in de Koninklijke Schouwburg.

 

Het thema dit jaar is ENERGIE! Vooraf aan de voorstelling, zal MAD SCIENCE in de foyer van de schouwburg met gevaar voor eigen leven (en van de kinderen) een aantal experimenten uitvoeren.....als dat maar goed gaat op vrijdag de 13e...

 

En we beginnen de avond natuurlijk niet met een lege maag, want zoals elke vrijdag is er weer een patatje (met!) te halen buiten op het plein voor de Koninklijke Schouwburg. 

 

Na afloop van de voorstelling kan er weer flink gedanst worden en Haagse Hapjes verzorgt weer de lekkerste creatieve hapjes voor jong en oud!

 

Informatie over de voorstelling Sol bémol

 

We zijn allemaal onderweg

met gevulde koffers

het leven aan het beleven

Evenwicht is soms zoek

harmonie is niet makkelijk

Iedereen draagt bij in zijn eigen taal.

onze taal is die van het circus

 

In deze adembenemende, prijswinnende circustheatervoorstelling van het acrobatisch duo D’irque & Fien uit België vliegen de piano’s je letterlijk om de oren. Een ontroerend en muzikaal verhaal met veel acrobatische toeren, balanceeracts en een vleugje betovering.

 

Recensies 
"Een absolute publiekstrekker is het belgische duo d'irque & fien volop prijs, toppunt van acrobatie en muziek een act die wereldfurore zal maken zoals hun vorige act."- VRT (TV België):

"De laatste scène die op een bepaalde manier herinnert aan die van Chaplin's Modern Times, is grandioos. In de 7e hemel!" - L'humanité

"d’irque & fien heeft het publiek naar haar droomwereld gebracht en de ziel van het kind met het hart geraakt.- Le Journal

 

TIPS

de voorstelling op vrijdag 13 oktober in de Koninklijke schouwburg is met een feestelijke opening vooraf en een feestje achteraf.

* Sol bémol is een voorstelling waarin niet gesproken wordt en waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Hierdoor is de voorstelling geschikt voor kinderen met een auditieve beperking of TOS. let op: er is geen gebarentolk aanwezig.

* In deze locatie is een rustruimte aanwezig incl. noise-canceling koptelefoon, oogmasker en ligkussen. Wil je hier gebruik van maken voor, tijdens en/of na de voorstelling? Vraag ernaar bij het personeel. 

 

De openingsvoorstelling Sol bémol is ook toegankelijk voor publiek met een visuele beperking!


Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding.

Klik hier om tickets met live audiodescriptie door de blindentolk te bestellen.

 

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie heeft technische aanpassingen voor doven en slechthorenden.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mensen die gebruik maken van een hulphond en slechthorenden. Stuur een e-mail naar service@hnt.nl. Hoe meer wij weten over jouw specifieke wensen, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. Geef in jouw mail aan of je gebruik wilt maken van de aangeboden hulpmiddelen, inleiding of dat je bijvoorbeeld met een rolstoel komt en hoe groot de rolstoel is. Zie voor meer informatie: https://www.hnt.nl/pQZowIl/je-bezoek/toegankelijkheid?
Kaarten
https://www.hnt.nl/pQaokTO/festival-de-betovering-in-de-herfstvakantie of 088-3565356. Alleen PIN betalingen aan de kassa.
Datum
Tijd
vr 13 okt
19:30 - 20:30u
Uitverkocht
Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan