Vrijwilligers

De betovering zoekt enthousiastelingen die graag de handen uit de mouwen steken om kinderen de leukste herfstvakantie van Nederland te bezorgen!

 

Kun je goed omgaan met kinderen, hou je van muziek, word je enthousiast van theater, dans en/of vormgeving, en weet je van aanpakken? Dan is festival de Betovering iets voor jou!
De Betovering is van vrijdag 13 t/m zaterdag 21 oktober 2023 en vindt plaats in Den Haag. Voor alle dagen zoeken wij vrijwilligers!

 

Betovering vrijwilliger

Festival De Betovering wordt elk jaar gerealiseerd door de hulp en inzet van een grote groep gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers. Deze vrijwilligers maken het mogelijk dat het festivalcentrum bruist en betovert, dat waardevolle feedback van bezoekers achterhaald wordt en het festival op rolletjes loopt, om zo kinderen de leukste herfstvakantie van Nederland te bezorgen!

 

Wat hebben wij te bieden

Wij organiseren een meeting vooraf, en een borrel na afloop. Tijdens de meeting krijg je naast een hele hoop informatie je Betovering-shirt, je badge én kun je je teamleden ontmoeten. Tijdens het festival wordt er natuurlijk gezorgd voor een drankje en een hapje. De borrel na afloop is om op gezellige wijze af te sluiten en terug te kijken op een ‘hopelijk’ weer zeer geslaagde editie! En niet onbelangrijk: voor je hulp tijdens het festival bieden wij een vrijwilligersvergoeding (of studiepunten).

 

Hulptroep voorwaarden

Je bent enthousiast, betrokken en beschikt over een goede dosis motivatie.

Je bent beschikbaar tussen vrijdag 13 oktober en zaterdag 21 oktober voor minimaal 2 dagen.

 

Vragen of opmerkingen?

Stuur een mail naar Anne via vrijwilligers@debetovering.nl.  Zij mailt of belt je dan terug. Bellen naar het kantoor is niet handig, omdat Anne niet altijd aanwezig is. Wie weet tot ziens tijdens De Betovering!

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan