De betovering zoekt enthousiastelingen die graag de handen uit de mouwen steken om kinderen de leukste herfstvakantie van Nederland te bezorgen!

Kun je goed omgaan met kinderen, hou je van muziek, word je enthousiast van theater, dans en/of vormgeving, en weet je van aanpakken? Dan is festival de Betovering iets voor jou!
De Betovering is van vrijdag 16 oktober t/m zaterdag 24 oktober 2020 en vindt plaats in Den Haag. Voor alle dagen zoeken wij vrijwilligers!

 

Betovering vrijwilliger

Als Betovering vrijwilliger ben je het gezicht, de handen en de voeten van de organisatie. Samen met elkaar maken we van het festival centrum een betoverende beleving. Samen zorgen we dat de balie draait (kassa/balie medewerker), dat we weten wat het publiek van ons vindt (enquêteren), dat er mooie dingen worden gemaakt bij de diverse activiteiten (workshop begeleiders), dat onze straattheater groepen veilig buiten hun magie kunnen uitoefenen (begeleiders buitenprogrammering) en natuurlijk dat het festival centrum leeft, bruist en netjes blijft (vliegende keep)!

 

Wat hebben wij te bieden;

Wij organiseren een meeting vooraf, en een borrel na afloop. Tijdens de meeting krijg je naast een hele hoop informatie je Betovering-shirt, je badge én kun je je teamleden ontmoeten. Tijdens het festival wordt er natuurlijk gezorgd voor een drankje en een hapje. De borrel na afloop is om op gezellige wijze af te sluiten en terug te kijken op een ‘hopelijk’ weer zeer geslaagde editie! En niet onbelangrijk: voor je hulp tijdens het festival bieden wij een vrijwilligersvergoeding (of studiepunten).

 

Hulptroep voorwaarden:

  • Je bent enthousiast, betrokken en beschikt over een goede dosis motivatie.
  • Je bent beschikbaar tussen vrijdag 16 oktober en zaterdag 24 oktober voor minimaal 2 dagen.

Vragen of opmerkingen?

Stuur een mail naar Anne via vrijwilligers@debetovering.nl. Zij mailt of belt je dan terug.
Bellen naar het kantoor is niet handig, omdat Anne niet altijd aanwezig is. Wie weet tot ziens tijdens De Betovering!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering

Meld je aan

En ontvang als eerste het programma van de komende editie.