De Betovering presenteert:

De Culturele Spelen voor basisscholen in Den Haag

De laatste schoolweek voor de herfstvakantie vieren we de cultuur in Nederland met de Culturele Spelen. Doen jullie mee? Zet dan ma 9, di 10, wo 11, do 12 en/of vr 13 oktober 2023 in jullie schoolagenda.

 

Wat zijn de Culturele Spelen?

De Culturele Spelen is een feestelijke creatieve dag voor basisscholen in Den Haag. Op deze dag maken kinderen kennis met kunstvormen en ontdekken ze wat ze zélf leuk vinden. Daar kunnen ze dan ook in hun vrije tijd mee aan de slag!

 

Programma uitbreiden

De leerkrachten kiezen zelf of ze het programma verder uitbreiden en hoe ze de rest van de dag invullen. We helpen graag met tips en trucs om er een feestelijke creatieve dag van te maken.

 

Deelname aan de Culturele Spelen:

  • kan als klas of met de hele school
  • kost €25,00 per klas

Schrijf je in om je school of klas van deelname te verzekeren.
 

Zet de Culturele Spelen voor 2023 alvast in de schoolagenda: op 9, 10, 11, 12 en/of 13 oktober 2023, jullie laatste schoolweek voor de herfstvakantie.

De inschrijving voor de Culturele Spelen van 2023 is gesloten. 
Voor meer informatie kan je altijd mailen naar: culturelespelen@debetovering.nl.


Culturele Spelen en De Betovering

Met de Culturele Spelen hebben kinderen natuurlijk de smaak te pakken en willen meer! En dat kan volop tijdens festival De Betovering. Dit kunstfestival voor kinderen t/m 12 jaar barst los in de herfstvakantie.

Kinderen kunnen kiezen uit honderden voorstellingen, films, straattheater en workshops in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken in heel Den Haag.

 

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan