Welkom in Den Haag!

Kom je van buiten Den Haag en wil je ons festival bezoeken? Hieronder delen we nuttige en leuke informatie voor een verblijf in Den Haag. 

  

Logeren in Den Haag

Voor de kinderen en hun ouders die niet in Den Haag of omgeving wonen, maar het festival wel bezoeken, kunnen we Mercure Hotel Den Haag Central van harte aanbevelen. Dit hotel ligt op loopafstand van een groot deel van de festivallocaties. 

Een minivakantie in Den Haag

De leukste herfstvakantie van Nederland is die in Den Haag. Natuurlijk met de Betovering, maar er is nog zoveel meer te doen: lekker uitwaaien of strandjutten aan de kust, spelen in de hoffelijke parken met haar speeltuinen, het Binnenhof en de Ridderzaal eens van dichtbij bekijken, naar Madurodam, Sealife of het Omniversum, onbekende boodschappen doen in Chinatown en de pretparken Drievliet en Duinrell zijn ook nog net open. Websites als DenHaag.com en Tripadvisor.com helpen je verder.

 

Kidsproof

Een dagje of vakantie met kinderen in Den Haag? Voor een compleet overzicht van kinderactiviteiten, eropuit tips, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer, kijk je op www.kidsproof.nl/denhaag

 

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan