Kom je van buiten Den Haag en wil je ons festival bezoeken? Hieronder delen we nuttige en leuke informatie voor een verblijf in Den Haag.

 

Trek

Eetgelegenheden genoeg natuurlijk. Bij de meeste locaties is er gelegenheid om eten of drinken te kopen. In het Festivalcentrum in Theater aan het Spui is het menu helemaal toegespitst op het Festival. Bij de Boterwaag op de Grote Markt kun je terecht voor Betoverende pannenkoeken en bij de restaurants op het Rabbijn Maarsenplein, vlak bij ons festicvalcentrum, midden in Chinatown, kun je terecht als je de Oosterse sferen wilt uitproberen.

 

Logeren in Den Haag

Voor de kinderen en hun ouders die niet in Den Haag of omgeving wonen, maar het festival wel bezoeken, kunnen we Novotel City Centre (www.novotel.com) van harte aanbevelen. Dit hotel ligt op loopafstand van een groot deel van de festivallocaties. (Maximaal twee) kinderen mogen gratis op de kamer van de ouders verblijven en krijgen bovendien gratis ontbijt. Festival de Betovering combineren met het strand? Jorplace Beach Hostel biedt bezoekers van De Betovering 10% korting aan. Het hostel ligt op wandelafstand van de zee en heeft uitstekende parkeermogelijkheden. Gebruik de kortingscode DB2019 en ga spelen op het strand!

 

Een minivakantie in Den Haag

De leukste herfstvakantie van Nederland is die in Den Haag. Natuurlijk met de Betovering, maar er is nog zoveel meer te doen: lekker uitwaaien of strandjutten aan de kust, spelen in de hoffelijke parken met haar speeltuinen, het Binnenhof en de Ridderzaal eens van dichtbij bekijken, naar Madurodam, Sealife of het Omniversum, onbekende boodschappen doen in Chinatown en de pretparken Drievliet en Duinrell zijn ook nog net open. Websites als DenHaag.com en Tripadvisor.com helpen je verder.

 

Kidsproof

Een dagje of vakantie met kinderen in Den Haag? Voor een compleet overzicht van kinderactiviteiten, eropuit tips, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer, kijk je op www.kidsproof.nl/denhaag

 

Wil je ook naar festival De Betovering?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we laten je als eerste weten dat het nieuwe programma 2020 online is.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.