Kom je van buiten Den Haag en wil je ons festival bezoeken? Hieronder delen we nuttige en leuke informatie voor een verblijf in Den Haag.

 

Trek

Eetgelegenheden genoeg natuurlijk. Bij de meeste festivallocaties is er gelegenheid om eten of drinken te kopen. Onze aanraders in de stad:

*Ga lekker samen lunchen of dineren bij de gezellige Gallery 61 in de Passage, noem daar het codewoord 'Festival de Betovering', en je krijgt je toetje cadeau! 

*Voor alle kinderen uit den haag en omstreken, bouw je eigen pizza bij de Boterwaag op de Grote Markt! Kleur in die plaat en scoor ook nog een ijsje voor €6,-! 

*Neem even een pauze met een goede kop koffie bij stadscafé De Boterwaag. Noem je het codewoord 'Festival de Betovering' bij je bestelling, dan krijg je kind een gratis ijsje. Dubbel genieten dus!

 

Logeren in Den Haag

Voor de kinderen en hun ouders die niet in Den Haag of omgeving wonen, maar het festival wel bezoeken, kunnen we Novotel City Centre (www.novotel.com) van harte aanbevelen. Dit hotel ligt op loopafstand van een groot deel van de festivallocaties. (Maximaal twee) kinderen (tot 16 jaar) mogen gratis op de kamer van de ouders verblijven en krijgen bovendien gratis ontbijt. Als je belt en het codewoord ' Festival de Betovering' noemt, dan krijg je ook nog eens 10% korting op je overnachting. 

 

Een minivakantie in Den Haag

De leukste herfstvakantie van Nederland is die in Den Haag. Natuurlijk met de Betovering, maar er is nog zoveel meer te doen: lekker uitwaaien of strandjutten aan de kust, spelen in de hoffelijke parken met haar speeltuinen, het Binnenhof en de Ridderzaal eens van dichtbij bekijken, naar Madurodam, Sealife of het Omniversum, onbekende boodschappen doen in Chinatown en de pretparken Drievliet en Duinrell zijn ook nog net open. Websites als DenHaag.com en Tripadvisor.com helpen je verder.

 

Kidsproof

Een dagje of vakantie met kinderen in Den Haag? Voor een compleet overzicht van kinderactiviteiten, eropuit tips, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer, kijk je op www.kidsproof.nl/denhaag

 

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.