Elke herfstvakantie staat Den Haag in het teken van festival De Betovering.

Negen dagen lang kunnen álle kinderen tot en met 12 jaar zich onderdompelen in ruim 550 theater- en dansvoorstellingen uit binnen- en buitenland, films, muziek, workshops en straattheater.

 

De leukste herfstvakantie van Nederland

De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait!

Bekijk het programma en geniet van de allerleukste voorstellingen uit binnen- en buitenland of ga lekker zelf aan de slag met een leuke workshop, in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken maar ook op straat.

In de festivalcentra kun je de hele dag door terecht voor allerlei toffe extra activiteiten en je kunt er wat eten en drinken. Je ontmoet er andere festivalbezoekers en misschien wel Djimmie, de mascotte van De Betovering!

 

Doof, slechthorend of anderstalig

Het programma No Dutch Required biedt voorstellingen en workshops die visueel leuk zijn en waarin het gesproken woord niet zo belangrijk is, bijvoorbeeld met veel dans of circus. Geschikt dus voor kinderen die een andere taal spreken, doof of slechthorend zijn.

 

Toegankelijk voor álle kinderen

Vindt jouw kind het al snel te druk of heeft het moeite met het verwerken van veel prikkels? Kom naar de relax-performances en gebruik de prikkelarme zones.

Mis je financiele ruimte? Ooievaarspashouders krijgen 50% korting en er zijn enkele gratis programmaonderdelen.

Veel locaties hebben aanpassingen voor kinderen met een lichamelijke beperking zoals rolstoeltoiletten, reliëftegels en hulphond-faciliteiten. Lees meer over de toegankelijkheid van het festival

Meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering

Meld je aan

En ontvang als eerste het programma van de komende editie.