Festival De Betovering 2022

Tijdens de herfstvakantie van vrijdag 21 t/m zaterdag 29 oktober 2022, zal Den Haag wederom in het teken staan van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd.  Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater.

 

Wil je als eerste het nieuwe programma van De Betovering 2022 in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

  

De leukste herfstvakantie van Nederland

De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait! Bekijk het programma en geniet van de allerleukste voorstellingen uit binnen- en buitenland of ga lekker zelf aan de slag met een leuke workshop, in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken maar ook op straat.

  

Doof, slechthorend of anderstalig

Het programma Weinig Woorden biedt voorstellingen en workshops die visueel leuk zijn en waarin het gesproken woord niet zo belangrijk is, bijvoorbeeld met veel dans of circus. Geschikt dus voor kinderen die een andere taal spreken, doof of slechthorend zijn.

 

Toegankelijk voor álle kinderen

Vindt jouw kind het al snel te druk of heeft het moeite met het verwerken van veel prikkels? Kom naar de relax-performances en gebruik de prikkelarme zones. Mis je financiele ruimte? Ooievaarspashouders krijgen 50% korting en er zijn enkele gratis programmaonderdelen. Veel locaties hebben aanpassingen voor kinderen met een lichamelijke beperking zoals rolstoeltoiletten, reliëftegels en hulphond-faciliteiten.

Lees meer over de toegankelijkheid van het festival

 

Veilig en volgens de richtlijnen

In de opstelling van het publiek in de zaal houden wij rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften.

 

De deelnemende podia en musea volgen de richtlijnen en regelgeving van de regering en het RIVM. Dit betekent dat er in en rond de gebouwen is nagedacht over hygiëne en looproutes, zowel voor publiek als cast en crew, zodat ze jullie op een veilige en gastvrije manier kunnen verwelkomen. De uitwerking van de regels verschilt per locatie. Bekijk t.z.t. even hun website: wellicht verzoeken ze je om niet al te vroeg te komen of kun je tijdelijk alleen met pin betalen. 

 

Het programma is onder voorbehoud en afhankelijk van de gezondheidstoestand van de acteurs. 

 

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.