Praktische informatie

De volgende editie van Festival De Betovering vindt plaats tijdens de herfstvakantie van vrijdag 25 oktober t/m zaterdag 2 november 2024.

 

Wil je als eerste het nieuwe programma van De Betovering 2024 in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

 

Kaartverkoop en reserveren

Kaarten voor voorstellingen of workshops koop of reserveer je bij de locaties zelf. Bekijk in het programma welke locatie dat is. Voorstellingen en workshops moeten apart worden gereserveerd. Reserveer tijdig! Het aantal plaatsen is vaak beperkt, zeker bij de workshops. Geef bij het reserveren duidelijk de dag en het tijdstip aan die je kiest. Gereserveerd en toch verhinderd? Bel dan even af. Dan kunnen mensen op de wachtlijst gebruik maken van deze plaatsen.

 

Mijn wishlist

Maak op de website je persoonlijke verlanglijstje door binnen het programma op de hartjes te klikken. Klik vervolgens op 'Mijn wishlist'. Sorteer op locatie om het reserveren te vergemakkelijken en/of sorteer datum om je eigen dagprogramma uit te printen.

 

Korting

Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op alle voorstellingen en workshops.

 

Taligheid en Toegankelijkheid

Bekijk het programma Language no problem (LNP) in het programmaoverzicht.. Dit bestaat uit voorstellingen en workshops die visueel leuk zijn en waarin weinig of niet gesproken wordt, zoals bij dans, muziek of circus.

Lees meer over de toegankelijkheid van het festival

 

Uitverkocht

Wanneer een voorstelling of workshop is uitverkocht, zetten we dat natuurlijk zo snel mogelijk op deze site. De precieze stand van de kaartverkoop is altijd bekend bij kassa van de locatie.

 

Wachtlijsten

Favoriete voorstelling of workshop uitverkocht? Vraag dan bij de kassa van de locatie of ze je op de wachtlijst willen plaatsen. Je kunt ook de gok wagen en naar de locatie gaan. Soms vergeet iemand af te bellen.

 

Fotografie & Media

De Betovering maakt media opnames maken voor promotionele doeleinden. Bij het betreden van ons festivalcentrum of de binnentuin kun je dus gefotografeerd worden. Wil je als bezoeker niet in beeld? Spreek de fotograaf of videograaf aan. Je herkent deze aan een Betovering t-shirt of perskaart.

Om de veiligheid van kinderen te waarborgen is het niet toegestaan om met een professionele camera foto’s te maken bij ons festival. Foto’s voor eigen privégebruik met een smartphone vinden we leuk en kun je delen met #debetovering.

Belangrijk om te weten

  • Houd goed de leeftijdsgrenzen in de gaten. Deze zijn er in het belang van de kinderen, de begeleiders en de spelers.
  • Kinderen die een voorstelling bezoeken graag onder begeleiding van een volwassene. Beiden kopen een kaartje.

  • De meeste workshops zijn enkel voor kinderen. Ouders hoeven dan ook geen kaartje te kopen. Indien anders, dan staat dit vermeld.

Op een speelse manier de gedragsregels van het theater ontdekken

Bekijk samen het filmpje 'Theater kijken, zo doe je dat' van jeugdtheatervoorziening Het Laagland. Zo leer je op een speelse manier alles over de gedragsregels in het theater.

  

Wijzigingen programma

Het programma is met zorg samengesteld maar toch: wijzigingen zijn mogelijk. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door ons te volgen op social media.

 

Disclaimer

De organisatie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor uit de aangeboden activiteiten voortvloeiende gevolgen. Het programma is onder voorbehoud en afhankelijk van de gezondheidstoestand van de locaties, acteurs, dansers en workshop docenten, regelgeving en richtlijnen van het kabinet en RIVM. De locaties zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van hun bezoekers.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan