De komende  editie van festival De Betovering is tijdens de herfstvakantie van 16 t/m 24 oktober 2020. Vanaf september is het programma beschikbaar en begint de kaartverkoop.

 

Kaartverkoop en reserveren

Kaarten voor voorstellingen of workshops koop of reserveer je bij de locaties zelf. Bekijk in het programma welke locatie dat is. Voorstellingen en workshops moeten apart worden gereserveerd. Reserveer tijdig! Het aantal plaatsen is vaak beperkt, zeker bij de workshops. Geef bij het reserveren duidelijk de dag en het tijdstip aan die je kiest. Voor de festivalcentra kun je niet reserveren, daar loop je gewoon naar binnen.

 

Gereserveerd en toch verhinderd? Bel dan even af. Dan kunnen mensen op de wachtlijst gebruik maken van deze plaatsen.

Op de festivalcentra betaal je de extra activiteiten, eten en drinken met ‘groentjes’. Deze festivalmuntjes koop je ter plaatse.

Lees meer over de toegankelijkheid van het festival.

 

Mijn wishlist

Maak op de website je persoonlijke verlanglijstje door binnen het programma op de hartjes te klikken. Klik vervolgens op 'Mijn wishlist'. Sorteer op locatie om het reserveren te vergemakkelijken en/of sorteer datum om je eigen dagprogramma uit te printen.

 

Korting

Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op alle voorstellingen en workshops.

 

Anderstalig, doof of slechthorend?

Bekijk het programma No Dutch Required. Dit bestaat uit voorstellingen en workshops die visueel leuk zijn en waarin weinig of niet gesproken wordt, zoals bij dans of circus.

 

Uitverkocht

Wanneer een voorstelling of workshop is uitverkocht, zetten we dat natuurlijk zo snel mogelijk op deze site. De precieze stand van de kaartverkoop is altijd bekend bij kassa van de locatie.

 

Wachtlijsten

Favoriete voorstelling of workshop uitverkocht? Vraag dan bij de kassa van de locatie of ze je op de wachtlijst willen plaatsen. Je kunt ook de gok wagen en naar de locatie gaan. Soms vergeet iemand af te bellen.

 

Belangrijk om te weten

  • Houd goed de leeftijdsgrenzen in de gaten. Te jonge kinderen kunnen wij niet toelaten.
  • Kinderen bezoeken een voorstelling onder begeleiding van een volwassene.
  • De begeleider dient ook een entreekaartje te kopen.
  • De meeste workshops zijn enkel voor kinderen. Ouders hoeven geen kaartje te kopen, tenzij dit anders is vermeld.

Op een speelse manier de gedragsregels van het theater ontdekken

Bekijk samen het filmpje 'Welkom in het theater' van Kunstgebouw of voor de hele kleintjes 'Theater kijken, zo doe je dat' van jeugdtheatervoorziening Het Laagland. Zo leer je op een speelse manier alles over de gedragsregels in het theater.

 

Groepen

Voor een bezoek aan een van de festivalcentra met een groep van 5 of meer kinderen verzoeken we je dat kenbaar te maken via balie@debetovering.nl. We kunnen je dan adviseren op welk moment er voor jouw groep voldoende plek is.

 

Wijzigingen programma

Het programma is met zorg samengesteld maar toch: wijzigingen zijn mogelijk. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door ons te volgen op social media.

 

Disclaimer

De organisatie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor uit de aangeboden activiteiten voortvloeiende gevolgen.

Wil je ook naar festival De Betovering?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we laten je als eerste weten dat het nieuwe programma 2020 online is.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.