De keos van Kees -
 De keos van Kees -
Theater

De keos van Kees 6+

TG AAA
€ 8,50 p.p.

Koninklijke Schouwburg - Het Paradijs

Datum Tijd
ma 16 okt 13:30 - 14:20u
Uitverkocht
Geannuleerd
ma 16 okt 16:00 - 16:50u
Uitverkocht
Geannuleerd

Voel jij ook wel eens heel veel? Van alles tegelijk? Heb je dan het gevoel dat je kan ontploffen? En als je dan ontploft wil je dan verdwijnen? En als je verdwijnt, waar ga je dan naar toe? Zijn je emoties dan weg? En hoe kom je daarna weer tevoorschijn?

Kees kent dit in ieder geval. Zij voelt nooit een beetje, maar altijd alles heel erg veel. Dan lijkt het alsof ze oorwarmers op heeft, dan begint haar kop te roken en alles te draaien. Ze ontploft. En niet alleen zij, ook haar moeder heeft dat af en toe.

Als Kees ontploft dan is ze er gewoon even niet. Maar dat begrijpt niet iedereen altijd even goed. Gelukkig heeft ze haar stenen, die draagt ze altijd bij zich, zo is ze nooit alleen. Haar stenen zijn haar vrienden. Ze helpen om haar emoties een beetje te ordenen. Zoals bijvoorbeeld de steen: Vriend misschien.

Maar ja, hoe kom je na zo’n ontploffing weer tevoorschijn? En hoe gaan jij en de mensen om je heen met zo’n ontploffing om? De voorstelling toont wat er gebeurt als je emoties in perspectief plaatst en laat zien dat af en toe ontploffen helemaal niet erg is. Tijd en ruimte lossen het vaak vanzelf op.

De keos van Kees is een voorstelling voor iedereen die wel eens ontploft. Want zoveel voelen is nou eenmaal best lastig en creëert chaos, “keos”. Maar zoveel voelen is ook buitengewoon bijzonder.

 


OVER TG.AAA

TG.AAA is een theatercollectief bestaande uit: Anne-Fé de Boer, Anna Keuning & Anna Nijenhuis. Samen maken ze theater voor jong en oud en voor alles en iedereen, waarbij geen onderwerp wordt geschuwd. Oprecht en eerlijk, verhouden ze zich tot zichzelf, de wereld en de ander. Ze weten hun verschillende krachten te bundelen, waardoor hun voorstellingen zowel humoristisch, talig, fysiek & fantasierijk worden. Vol energie brengen ze hun voorstellingen naar theater en festivals.  Waarmee ze hopen je te doen lachen en troosten.

Compleet rooster

Koninklijke Schouwburg - Het Paradijs

Korte Voorhout 3, Den Haag
Datum Tijd
ma 16 okt 13:30 - 14:20u
Uitverkocht
Geannuleerd
ma 16 okt 16:00 - 16:50u
Uitverkocht
Geannuleerd
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie heeft technische aanpassingen voor doven en slechthorenden.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mensen die gebruik maken van een hulphond en slechthorenden. Stuur een e-mail naar service@hnt.nl. Hoe meer wij weten over jouw specifieke wensen, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. Geef in jouw mail aan of je gebruik wilt maken van de aangeboden hulpmiddelen, inleiding of dat je bijvoorbeeld met een rolstoel komt en hoe groot de rolstoel is. Zie voor meer informatie: https://www.hnt.nl/pQZowIl/je-bezoek/toegankelijkheid?
Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Meer bij Koninklijke Schouwburg

scroll links en rechts
Datum Tijd Evenement Leeftijd
wo 18 okt
13:30-14:20
de bAAs 5+
wo 18 okt
16:00-16:50
de bAAs 5+
do 19 okt
13:30-14:10
Anansi de spin – sterker dan olifant 4+
do 19 okt
16:00-16:40
Anansi de spin – sterker dan olifant 4+
za 21 okt
11:30 *
Was 2+
za 21 okt
14:00 *
Was 2+

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan