Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4+ jaar
De prijs varieert van €4,00 tot €14,00 per kaartje

Yuto & De Boom

Cézanne Tegelberg & company
Poppentheater

Dompel je onder in de betoverende wereld van Yuto & De Boom. Naar het prijswinnende boek Ik geef je mijn hart. Volg de route, kijk je ogen uit en luister op een koptelefoon naar het verhaal (beschikbaar in zes talen: Nederlands, Engels, Frans, Pools, Turks en Portugees).

De kleine Yuto krijgt van een oude man een kistje. "Hierin zit alles wat je nodig hebt.", zegt hij. Maar het kistje kan niet open. De dag voor zijn zevende verjaardag droomt Yuto over de oude man. Als hij wakker wordt is het kistje open en vindt Yuto een hartvormig zaadje. Hij plant het zaadje en er groeit een boompje uit. Samen worden ze groot. Over luisteren met je hart en nooit echt alleen zijn. Over groeien en oud worden, en over weten wanneer het tijd is om te gaan. 

 

Tussen 10.30u en 17.00u kan elke 10 minuten een nieuw groepje bezoekers de voorstelling in. 

 

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

 

TIP: deze voorstelling is zo gemaakt dat iedereen welkom is:  

  • De voorstelling is rolstoeltoegankelijk.
  • Door de intieme setting van de voorstelling is deze geschikt voor kinderen die gevoelig zijn voor prikkels. Er is ook een prikkelarme plek gecreeërd in Theater aan het Spui.
  • Kinderen met een auditieve beperking  zijn van harte welkom. Als je hardhorend of doof bent is het handig om eerst het verhaal even te lezen, zodat je snapt waar het over gaat (we hebben het boek bij de ingang). Maar er is superveel te zien als je eenmaal binnen bent!
  • Je zit dicht op de actie (dichtbij de poppen en spelers) dus als je slechtziend bent kun je er nog steeds van genieten (vertelde een slechtziende dame uit het publiek ons). Als je helemaal blind bent is het misschien niet zo leuk voor jou.
  • Als je specifieke vragen hebt, stuur ons dan een mailtje: info@cezannetegelberg.company

Theater aan het Spui - Zaal 1

Spui 187, Den Haag
Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig.  Op de dagen dat Yuto speelt (18-21okt) in zaal 1 is er een prikkelarme plek gecreëerd waar kinderen die gevoelig zijn prikkels, zich even kunnen terugtrekken als ze dat willen.
Kaarten
boek je tijdslot: https://www.yuto.world/reserveren.html
Datum
Tijd
ma 18 okt
10:30 - 17:00u *
Uitverkocht
Geannuleerd
di 19 okt
10:30 - 17:00u *
Uitverkocht
Geannuleerd
wo 20 okt
10:30 - 17:00u *
Uitverkocht
Geannuleerd
do 21 okt
10:30 - 17:00u *
Uitverkocht
Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.