Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 3+
€2,00 voor elk kind (ouders hoeven niet te betalen). Reserveren is niet nodig.

Workshopdag: Doorlopend - Kom spelen met De StoryScope!

Stichting Interactive Culture

De StoryScope is ontwikkeld door de Stichting Interactive Culture: met deze educatieve, fysieke en interactieve installatie maken kinderen (en volwassenen!) samen zelfstandig verhalen op een muur of scherm. Door op een dynamische manier de oude techniek van het schaduwspel te combineren met moderne technologie creëren we een magische kist waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn om verhalen te verzinnen, te spelen en te laten zien.

Door kleine houten objecten heen en weer te bewegen over de glazen plaat, komen de geprojecteerde figuren direct tot leven. Door samen te spelen, te vertellen en te verzinnen ontwikkelen kinderen steeds nieuwe ideeën en komen er unieke verhalen tot stand.

De mogelijkheden met de StoryScope zijn eindeloos; de bestaande personages kunnen veranderd worden, groter, kleiner, anders, we kunnen de dag in de nacht veranderen en weer terug, en de spelers bepalen hoe het verhaal zich ontwikkelt. Ook kunnen er nieuwe personages worden toegevoegd aan de hand van tekeningen die de kinderen zelf maken.

 

De workshop is doorlopend van 10:00 uur tot 16:00 uur.

 

€2 voor elk kind. Ouders/begeleiders hebben geen kaartje nodig.

 

 

TIP: Op de locatie is een rustruimte aanwezig in Het Ketelhuis, incl. noise-canceling koptelefoon, oogmasker en ligkussen. Wil je hier gebruik van maken voor, tijdens en/of na de voorstelling? Vraag ernaar bij het personeel. 

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan