Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 9+
€ 7,50

Workshop beeldend K.O.M.: Echt Betoverd! Maak je eigen Hologram

Kunstmuseum, Omniversum, Museon

Het Kunstmuseum, Museon en Omniversum (K.O.M) hebben met elkaar een superleuk gezamenlijk programma opgezet, waarbij je wordt uitgedaagd om de stad van de toekomst te maken.

Een hologram is een beeld dat we met de werkelijke wereld mengen. Op een doorzichtige plaat wordt een beeld geprojecteerd dat we vervolgens zien alsof het echt is. Tijdens deze workshop ga je zelf een hologram maken met behulp van je telefoon en een stuk stevig plastic. Je maakt een tekening die je vervolgens van 2D naar 3D om kunt toveren. Zo ontdek je hoe de technologie achter een hologram werkt. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor de workshop en bouw je eigen hologram.

 

De workshop hoort bij het Echt Betoverd! programma. Voor €7,50 kan een ouder/begeleider met 3 kinderen deelnemen.

 

TIP: neem ook een kijkje bij de andere workshops van het Echt Betoverd! programma, zoals de workshop Muzikale kettingreactie, Fantasiedieren maken en Bouw je eigen stad.

 

TIP: K.O.M. is de samenwerking tussen Kunstmusem Den haag, Omniversum en het Museon. Dus voel je welKOM in één of gewoon in alledrie de locaties en doe mee met de workshop(s) van jouw keuze tijdens de betovering!

Tip: combineer deze workshop met een workshop in Museon, Kunstmuseum of met een bezoek aan het Omniversum.
Ouders en begeleiders mogen blijven én misschien zelfs meedoen.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan