Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 8+
€ 8,50

Max en de minipiano

Het Trojaanse Kalf
Muziektheater

In 1709 wordt er een baby in een klein pianootje te vondeling gelegd bij twee beroemde Italiaanse componisten. Zijn naam: Maximiliaan P. Presto. Al snel blijkt hij een muzikaal megatalent te zijn. Op zijn minipiano ramt hij de mooiste melodieën bij elkaar, waarmee hij de wijde wereld intrekt: hij gaat op reis met Antonio Vivaldi, studeert urenlang bij Johann Sebastian Bach en wordt verliefd op Anna Magdalena. Als hij erachter komt dat niemand eerlijk tegen hem is geweest besluit hij zijn eigen weg te gaan.

Driehonderd jaar later vinden Ewout en Yornik op zolder het dagboek van Maximiliaan, hun over-over-over-over-overgrootvader. Ze besluiten zijn verhaal te vertellen om iedereen te laten weten wie de echte schrijver is van de beroemdste klassieke muziek.

Max en de minipiano is een speelse muzikale voorstelling over vertrouwen, identiteit en zelfontdekking. Acteurs en zangers Ewout Ganzevoort en Yornik Onstenk (Het Trojaanse Kalf) spelen acht personages. Ze worden begeleid door violiste Isabelle Doodhagen en de vindingrijke arrangementen van toparrangeur Rik Elings.


De Theaterkrant over deze voorstelling:
De gekozen muziek is toegankelijk, van ‘De vier jaargetijden’ tot Mozarts elfde pianosonate ‘Alla Turca’, Beethovens ‘Pathetique’ en Bachs derde orkestsuite, maar steevast avontuurlijk gearrangeerd door Rik Elings. Ganzevoort, Onstenk en Doodhagen tonen bovenal het spelplezier en vermijden de valkuil van een louter educatieve muziekles.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Theater Ludens

Burgemeester Feithplein 95, Voorburg
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is rolstoel vriendelijk men en beschikt over een aangepast toilet. toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn speciale plaatsen voor rolstoelen aanwezig.
Kaarten
https://www.theaterludens.nl of 070-3871168 (vanaf 14.00 uur).
Datum
Tijd
wo 18 okt
11:00 - 12:00u
Uitverkocht
Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan