Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4+
€ 8,50

Boer Boris is de baas

Klein Amsterdam producties
Theater

Hij is de boekenheld van ontelbaar veel jonge kinderen: Boer Boris met zijn pet, overall, rode sjaaltje en rode laarzen. Hij is kort van stof en komt altijd met verrassende oplossingen voor alledaagse kwesties op de boerderij. 

 

Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Bij aanvang staat een enorme doos op het podium. Langzaam maar zeker vouwen de technici deze open, waarna een driedimensionaal theater ontstaat. Daar verschijnen Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs de vogelverschrikkers!

 

Boer Boris maakt elke dag iets nieuws mee en helpt waar hij kan met zijn rode tractor… Maar hou de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie en willen zelf graag Boer Boris zijn. Als zij zich ook nog met de inhoud van het verhaal gaan bemoeien moet Boris ingrijpen.


TIP:
Boer Boris is de baas is gebaseerd op de bekende prentenboekreeks, maar je hoeft de verhalen niet op voorhand te kennen. Boer Boris is in geïllustreerde vorm onderdeel van de voorstelling.

 

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Theater Ludens

Burgemeester Feithplein 95, Voorburg
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is rolstoel vriendelijk men en beschikt over een aangepast toilet. toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn speciale plaatsen voor rolstoelen aanwezig.
Kaarten
https://www.theaterludens.nl of 070-3871168 (vanaf 14.00 uur).
Datum
Tijd
do 19 okt
11:00 - 11:50u
Uitverkocht
Geannuleerd
do 19 okt
14:00 - 14:50u
Uitverkocht
Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan