Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4+
gratis

BUITEN: kick-off Spuiplein

Culturele Spelen: kinderen i.s.m. De Betovering
Kick-off

Zo’n honderd klassen nemen tijdens de laatste schoolweek voor de herfstvakantie deel aan de Culturele Spelen: een feestelijke creatieve
dag voor basisscholen in Den Haag. Dit jaar werken de klassen samen met Theatergezelschap BonteHond, Lotte Verweij Kunsteducatie en ‘Aan Tafel Junior’. Een aantal kinderen zet een stap extra: zij openen het Spuiplein met hun project tijdens De Betovering.

 

Heeft jouw school niet meegedaan? Niet getreurd! Ook jij bent uitgenodigd om mee te komen openen op het Spuiplein. We hebben een fantastisch leuk GRATIS programma voor je klaarstaan:

  • Vanaf 13:00 uur: kom kijken en schuif aan bij Aan Tafel Junior!  Ieder kind heeft een bioscoopje in zijn of haar hoofd. Alles wat zich hier afspeelt wordt door de kinderen zelf vertaald naar geluid, beeld.
  • Vanaf 14:00 uur: het voedselmonster van Lotte Verweij Kunsteducatie is aanwezig op het Spuiplein. Je kunt daar in collagevorm een bord met ‘vies’ eten maken. Tijdens de workshop verandert de collage in je voedselvijand: een monster gemaakt van groentes! Vanaf 14:00 uur te zien op het Spuiplein

TIP: theatergezelschap Bontehond nodigt je op een andere dag uit,  op dinsdag 25 oktober om 13:00 uur in de foyer van Theater aan het Spui.
Kom samen met hen de (wan)smaak van grote mensen te ontdekken.  Deze activiteit is gratis.  Je kan aansluitend kijken naar hun voorstelling 90's vs 20's. Hiervoor moet je wel een kaartje kopen. 

 

Voor vragen mail: culturelespelen@debetovering.nl

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan