Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 6+
€ 7,00

Workshop muziek: Muziekworkshop op MDH: Panfluit

Muziekacademie Den Haag

Wil je een keer een instrument proberen dat niet iedereen kent? Pantastisch! Dan is deze workshop echt wat voor jou. In deze workshop ontdekken we samen de panfluit en hoe je er op kan spelen. We doen spelletjes die je helpen om dit voor elkaar te krijgen en we eindigen de workshop met het spelen van je eerste echte liedje.

 

• De workshops vinden plaats op onze tijdelijke locatie in het F gebouw van het ANWB complex, Wassenaarseweg 220 (zie de foto hieronder).
• U kunt hier gratis parkeren. Fietsen moeten in de fietsenstalling.
• Gaarne 15 minuten vóór aanvang aanwezig zijn: iedereen die naar binnen gaat moet zich registreren bij de ANWB beveiliging (dit kost even tijd).
• De kinderen worden beneden bij de poortjes in de entreehal opgehaald door de docent en een vrijwilliger; na de workshop worden ze weer naar beneden gebracht.
• Het is niet toegestaan (i.v.m. Covid19 protocollen) om binnen in de hal te wachten; buiten op het plein (er is een afdak) mag wel.
• Gaarne stipt om op tijd aanwezig zijn om uw kind op te halen: de docent moet door met de volgende workshop!

ANWB gebouw F

Let op: je kan hier niet pinnen, graag contant en gepast betalen.
Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan