Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 6 t/m 12 jaar
€ 7,00

Workshop muziek: Muziekworkshop op MDH: Gitaar

Muziekacademie Den Haag

In deze workshop leer je al een paar liedjes spelen op de gitaar en krijg je een idee hoe het is om een eerste gitaarles te krijgen. Aan het eind van de workshop kunnen we onze ingestudeerde stukken opnemen en laten zien/horen aan je ouders.

 

• De workshops vinden plaats op onze tijdelijke locatie in het F gebouw van het ANWB complex, Wassenaarseweg 220 (zie de foto hieronder).
• U kunt hier gratis parkeren. Fietsen moeten in de fietsenstalling.
• Gaarne 15 minuten vóór aanvang aanwezig zijn: iedereen die naar binnen gaat moet zich registreren bij de ANWB beveiliging (dit kost even tijd).
• De kinderen worden beneden bij de poortjes in de entreehal opgehaald door de docent en een vrijwilliger; na de workshop worden ze weer naar beneden gebracht.
• Het is niet toegestaan (i.v.m. Covid19 protocollen) om binnen in de hal te wachten; buiten op het plein (er is een afdak) mag wel.
• Gaarne stipt om op tijd aanwezig zijn om uw kind op te halen: de docent moet door met de volgende workshop!

ANWB gebouw F

Let op: je kan hier niet pinnen, graag contant en gepast betalen.
Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Locatie

Muziekacademie Den Haag

ANWB Hoofdkantoor, Wassenaarseweg 220, F gebouw, 5e en 6e etage, Den Haag
De Muziekacademie is NIET rolstoeltoegankelijk. Er zijn geen invalidentoiletten en overal hoogteverschillen.
Kaarten

Uitsluitend op reservering. Het schema van de workshops is te vinden op http://www.muziekacademiedenhaag.nl reserveren kan via https://www.timetosignup.com/betovering/sheet/1303820/

Datum
Tijd
zo 18 okt
10:00 - 10:45u
Uitverkocht
Geannuleerd