Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 8+
€ 7,00

Workshop musical: Musical4You (8 -12 jr)

NME foundation

Musical4You

In 'de achtertuin' van het Circustheater maak jij kennis met de musical! Zuiver zingen, intensief dansen, een personage neer zetten of een verhaal vertellen en dat ook nog eens tegelijkertijd! Ontdek de wereld van musical in een intensieve workshop.

 

Deze workshop is onderdeel van de Carrousel der Betovering van de NME foundation:  verschillende workshops waarin je aan de slag kunt met combinaties van zang dans en spel. Zing het mooiste nummer dat je ooit hebt gehoord, dans op je favoriete muziek, of speel een scene na uit de beste musical die je ooit gezien hebt! Eerst krijg je een korte uitleg en daarna ga je zelf aan de slag! Je staat versteld van hoeveel je al kunt na slechts een korte tijd! Ontdek de magie van je stem en de klanken die jij kunt maken, ontdek welke moves jou het beste liggen en welke rol jij het beste in een musical zou kunnen spelen!

Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan