Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4 t/m 6 jaar
€ 7,50

Workshop met museumbezoek K.O.M.: Blauwe klei! (4 t/m 6)

Kunstmuseum Den Haag

In Kunstmuseum Den Haag is een grote verzameling Delfts blauw te zien. Het is dit jaar 400 jaar geleden dat we dit aardewerk gingen maken. Ontdek waar het idee vandaan komt en laat je inspireren door alle verschillende vormen, van vaas tot beeld. In het museumatelier gaan we zelf aan de slag. Met klei gaan we een beeld maken. Je krijgt een recept mee om de klei thuis te bakken. Gaat het je lukken om er aardewerk van te maken?

TIP: K.O.M. is de samenwerking tussen Kunstmusem Den Haag, Omniversum en het Museon. Dus voel je welKOM in één of gewoon in alledrie de locaties en doe mee met de workshop(s) van jouw keuze tijdens de betovering!

 

Tip: trek oude kleding aan die vies mag worden en neem een grote plastic tas mee om je kunstwerk na afloop in te vervoeren.
Let op: geef bij het reserveren duidelijk aan welke dag en welk tijdstip je kiest.
Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Locatie

Kunstmuseum Den Haag

Stadhouderslaan 41, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers (geen drempels). Er zijn een lift en een aangepast toilet aanwezig. Ook mag er per rolstoel één duwbegeleider gratis mee.
Datum
Tijd
di 20 okt
10:30 - 12:00u
Uitverkocht
Geannuleerd
vr 23 okt
10:30 - 12:00u
Uitverkocht
Geannuleerd