Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4+
€ 5,00

Dobbe en de Draak

Lennaert Roos
Muziektheater

In Platland zorgt een draak voor veel onrust omdat hij alle boeken steelt. Toch doet koning Willem niets, totdat de draak ook zijn bibliotheek plundert. De koning is razend en belooft dat wie de draak verslaat, met prinses Jade mag trouwen en de nieuwe koning zal zijn. Ridder Koenraad ziet dat laatste wel zitten, hij heeft alleen geen idee waar hij de draak moet zoeken. Gelukkig komt hij Dobbe tegen: een jongen die dapperder blijkt dan de ridder zelf, en een heel verrassende ontdekking doet als hij de draak eindelijk ontmoet…

 

Nadat Lennaert Roos in 2010 met zijn eerste muziektheatervoorstelling Dobbe en de Draak (4+) en het gelijknamige prentenboek uitkwam, volgden er nog meer sprookjes die hij zelf schreef en van muziek voorzag. Albina, Drakenkoek en Buikvlinders gaan allemaal over de karakters uit zijn eerste voorstelling. Vanwege dit jubileum en dankzij een subsidie van de Gemeente Den Haag, kon deze voorstelling door Lorenzo Mastrogregori worden gearrangeerd voor zijn MB Big Band. 

Het resultaat mag er zijn: een swingende familievoorstelling voor jong en oud waarvan de feestelijke première zal plaatsvinden in theater De Vaillant op ZONDAG 23 OKTOBER om 14.30 uur. 

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan