Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4+
€ 6,00

Diorama

Hanafubuki (BE)
Objectentheater

Het begint op een vreemde ochtend, waar er plots geen ronde maar een vierkante zon opkomt. De dieren beslissen of ze voor of tegen die ‘nieuwe zon’ zijn. En ze hebben allemaal hun zegje daarover, van de pinguïns op de Zuidpool tot een giraf bij zonsondergang. Wat zou jij doen?  Kom mee op avontuur naar een nieuwe en absurde wereld.


Toegankelijkheid: de voorstellingen op vrijdag 23 en zaterdag 24 okt. om 10:00 uur In Theater aan het Spui worden prikkelarm aangeboden. Voorafgaand, na afloop of tijdens de voorstelling kan je de prikkelarme ruimte in het theater opzoeken. Een noice-cancelling koptelefoon van thuis mag mee of leen een gehoorbescherming-koptelefoon van de Betovering. Vraag ernaar bij de kassa.

 

TIP: Je kunt deze voorstelling bij Theater Dakota combineren met de Workshop beeldend: Jouw wereld in een doos! op donderdag 22 oktober. Vergeet dan niet om voor de workshop apart een kaartje te kopen.

Tip: je kunt deze voorstelling bij Theater Dakota gratis combineren met het grote Betovering kunstwerk op het plein. Druk jouw eigen stempel op het Betoverdoek en vier samen met ons de Betovering!
Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan