Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 6+
Ouder & kind kaart (€ 10,-) Single ouder kaart (€ 7,50)

De TussenTijdCapsule

Schippers&VanGucht
Installatie

‘Grote mensen zijn niet alleen maar slimmer, ze verliezen ook veel terwijl ze groter worden.’ (Eva, 11 jaar, over volwassenen)

Nieuwsgierig wat jij onderweg naar de volwassenheid verloren bent? Herrinner je je nog hoe spannend het is om in iets onbekends te klimmen en een beetje te verdwalen? Kun je dat nog wel? In de TussenTijdCapsule zijn kinderen als vissen in het water en kruipen volwassenen onhandig rond op het droge. Dus vraag een kind om je door de gangen van onze installatie te leiden en je te helpen herinneren hoe je lichaam dat ook alweer deed: ontdekken. TussenTijdCapsule is een theatraal speeltuig van 3,60m x 3,60m x 3,60m. Je klimt samen op een ladder tot bovenop de capsule, en kruipt dan samen via een gat in de bovenkant naar binnen. Binnenin word je -door vele Kleine Meesters op kleine verdiepingen- door de TussenTijdCapsule heen begeleid. TussenTijdCapsule is een verbindingsmachine die in een kwartier contact probeert te maken tussen generaties. In de TussenTijdCapsule hopen we -met de hulp van onze kleine compagnons- een raam open te zetten in je geheugen. Keer nog eens terug en om, laat je nog eens gaan en leiden door het kind in jezelf.

 

Bezoek aan een installatie is voor ouders en kinderen.

 

TIP: Op de locatie is een rustruimte aanwezig incl. noise-canceling koptelefoon, oogmasker en ligkussen. Wil je hier gebruik van maken voor, tijdens en/of na de voorstelling? Vraag ernaar bij het personeel. 

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan