Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 6+ jaar
Ouder & kind kaart (€ 10,-) Single ouder kaart (€ 7,50)

De TussenTijdCapsule

Schippers&VanGucht
Installatie

‘Grote mensen zijn niet alleen maar slimmer, ze verliezen ook veel terwijl ze groter worden.’ (Eva, 11 jaar, over volwassenen)

Nieuwsgierig wat jij onderweg naar de volwassenheid verloren bent? Herrinner je je nog hoe spannend het is om in iets onbekends te klimmen en een beetje te verdwalen? Kun je dat nog wel? In de TussenTijdCapsule zijn kinderen als vissen in het water en kruipen volwassenen onhandig rond op het droge. Dus vraag een kind om je door de gangen van onze installatie te leiden en je te helpen herinneren hoe je lichaam dat ook alweer deed: ontdekken. TussenTijdCapsule is een theatraal speeltuig van 3,60m x 3,60m x 3,60m. Je klimt samen op een ladder tot bovenop de capsule, en kruipt dan samen via een gat in de bovenkant naar binnen. Binnenin word je -door vele Kleine Meesters op kleine verdiepingen- door de TussenTijdCapsule heen begeleid. TussenTijdCapsule is een verbindingsmachine die in een kwartier contact probeert te maken tussen generaties. In de TussenTijdCapsule hopen we -met de hulp van onze kleine compagnons- een raam open te zetten in je geheugen. Keer nog eens terug en om, laat je nog eens gaan en leiden door het kind in jezelf.

 

Bezoek aan een installatie is voor ouders en kinderen. 

Theater aan het Spui - Zaal 2

Spui 187, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is rolstoel toegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig. Er zijn speciale zitplekken voor rolstoelen en begeleiders en ook voor mensen die een visuele of auditieve beperking hebben, Tijdens de Betovering is een pop-rustruimte gecreëerd waar kinderen die gevoelig zijn prikkels, zich even kunnen terugtrekken uit alle drukte. Vraag ernaar bij binnenkomst. Als je komt stuur een e-mail naar service@hnt.nl. Wij hebben plaatsen in de zaal gereserveerd waar je de voorstelling het beste kan zien, horen en beleven. Hoe meer wij weten over jouw specifieke wensen, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. Geef in jouw mail aan of je gebruik wilt maken van de aangeboden hulpmiddelen, inleiding of dat je bijvoorbeeld met een rolstoel komt en hoe groot de rolstoel is.
Kaarten
via https://www.hnt.nl kun je een tijdslot reserveren, aanvang: ieder half uur tussen 10:00 en 16:00 uur. Alleen PIN betalingen aan de kassa.
Datum
Tijd
wo 26 okt
10:00 - 16:00u
Uitverkocht
Geannuleerd
do 27 okt
10:00 - 16:00u
Uitverkocht
Geannuleerd
vr 28 okt
10:00 - 16:00u
Uitverkocht
Geannuleerd
za 29 okt
10:00 - 16:00u
Uitverkocht
Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan