Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 2+
gratis

De Taartrovers speeltuin

De Taartrovers
Installatie

Vier installaties vormen een samenhangend lab waarin kinderen zelf op onderzoek gaan. De installaties behoeven nauwelijks uitleg: kinderen zien intuïtief wat ze ermee kunnen doen. De kinderen zetten hun creativiteit in bij het maken van eigen beelden, bewegingen, kleuren, geluiden en verhalen. Intuïtief en al doende ontdekken de kinderen wat ze allemaal kunnen.

Muziek
Kinderen kunnen met koptelefoons bewegen óf deelnemen aan de installaties, zodat de muziek een inspiratiebron is voor hun expressie.

Luchttekeningen
Op transparante panelen maken kinderen luchttekeningen, soms in samenspel met anderen die de tekeningen aan de andere kant van het paneel aanvullen. Door meerdere panelen achter elkaar te plaatsen ontstaat een visuele doorkijk.

Zandtafels
Kinderen maken (samen) hoopjes zand, vegen het uit en tekenen met hun vingers. Het licht vanuit het tafelblad zorgt voor een magisch effect.

Geluidenhuisje
In dit huisje kunnen kinderen muziek maken met instrumenten en alledaagse voorwerpen. Om de kinderen met beeld te inspireren, wordt dit geprojecteerd op de vlakke semitransparante wand aan de voorzijde van het huisje. 

Ouders en begeleiders mogen blijven én misschien zelfs meedoen.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan