Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4+
€ 7,50

Buurmans Keukenparade

Plan d-

Een culinaire en duurzame familie-dansvoorstelling voor iedereen die van lekker eten houdt.

 

Twee buurmannen een ode aande kookkunst en openen ze onze ogen voor andere culturen en gebruiken. Ook het aspect duurzaamheid maakt deel uit van deze voorstelling: je moet immers goed voor de natuur zorgen om er de lekkerste ingrediënten uit te kunnen halen. De twee buurmannen leren dat smaken mogen verschillen maar ook dat er ongekende nieuwe smaken kunnen ontstaan door kruiden te mengen en open te staan voor een ander. Op geheel eigenwijze ontstaan de meest prachtige gerechten…!

 

Voor iedereen, groot en klein, die van eten houdt….

Tip: je kunt deze voorstelling bij Theater Dakota gratis combineren met het grote Betovering kunstwerk op het plein. Druk jouw eigen stempel op het Betoverdoek en vier samen met ons de Betovering!
Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Locaties

Theater Dakota

Zuidlarenstraat 57, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie heeft technische aanpassingen voor doven en slechthorenden.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn een aangepast toilet en een lift aanwezig. Voor slechthorenden heeft deze locatie het Phonak TX 300 v systeem. Dit systeem werkt op FM frequentie.  
Datum
Tijd
zo 18 okt
14:30 - 15:25u
Uitverkocht
Geannuleerd

De Nieuwe Regentes

Weimarstraat 63, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Voor mindervaliden is er in dit theater een lift aanwezig en alle zalen zijn bereikbaar met een rolstoel. Een rolstoel past in de lift, een scootmobiel helaas niet. We hebben wel een gewone rolstoel beschikbaar om in over te stappen mocht dit nodig zijn. Er zijn maximaal 4 rolstoelplekken dus wanneer u een mail stuurt naar mail@denieuweregentes.nl, kunnen wij rekening houden met uw wensen.
Datum
Tijd
wo 21 okt
11:30 - 12:25u
Uitverkocht
Geannuleerd
wo 21 okt
14:30 - 15:25u
Uitverkocht
Geannuleerd