Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 8 t/m 12 jaar
€ 7,50

Ali & Nino

De Witte Raaf i.s.m Theater Zuidplein
Muziektheater

‘Ali & Nino’ is een verhaal over een oosterse jongen en een westers meisje wiens vriendschap op de proef wordt gesteld door een gedwongen vertrek uit Nederland voor één van de twee.

 

Deze voorstelling vol muziek  laat zien wat een gedwongen vertrek kan betekenen voor een kind en ook voor mensen om het kind heen. Wat doet het met een kind als het er niet mag zijn? Hoe vind je je identiteit zonder de veiligheid van een eigen plek? Wat is je thuis? Wij overbruggen culturele verschillen, door in het verhaal van de ander te duiken.

 

Witte Raaf laat zich inspireren door de betoverende roman ‘Ali en Nino’ van Kurban Said uit 1937. Na deel één van dit tweeluik, de succesvolle voorstelling ‘Romeo is op Julia en Layla op Majnun’, slaat het gezelschap opnieuw haar vleugels uit met een voorstelling over culturele diversiteit in Nederland aan de hand van een oud verhaal, een mythische schrijver en muziek uit verschillende culturen.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Locatie

Theater Ludens Voorburg

Burgemeester Feithplein 95, Voorburg
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is rolstoel vriendelijk men en beschikt over een aangepast toilet. toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn speciale plaatsen voor rolstoelen aanwezig.
Kaarten
https://theaterludens.nl of 070-3871168 (vanaf 14:00 uur)
Datum
Tijd
di 20 okt
11:00 - 11:50u
Uitverkocht
Geannuleerd
di 20 okt
14:00 - 14:50u
Uitverkocht
Geannuleerd