Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 3 t/m 8 jaar
€ 7,50

1,2,3,4, poppetje van papier

De Grote Haay & 2-ater Producties
Muziektheater

Toen iets nog niets was.

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang door gaan. Ook met papier. Drie manipulatoren vertellen het woordloze verhaal en laten niks aan het toeval over. Hoewel … wat als het papier scheurt? Dan maken ze er gewoon iets nieuws van.

Na het zien van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. Want je kunt ervan houden, om huilen, van schrikken en het kan je meenemen naar een wereld die er nog niet was. Hoewel… het was er wel, maar je zag het nog niet.

 

Het grote publiek leerde het poppetje van papier kennen in het tv-programma Popster, waar hij simpelweg werd geboren uit 3 stroken inpakpapier.

 

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Locaties

Theater aan het Spui

Spui 187, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is rolstoeltoegankelijk en er is een aangepast toilet aanwezig.  Tijdens de Betovering is er voorzien in een prikkelarme ruimte waar kinderen die overgevoelig zijn voor de grote hoeveelheid prikkels, bijvoorbeeld door autisme of AD(H)D, zich even kunnen terugtrekken als ze dat willen. Vraag ernaar bij de festivalbalie. LET OP: de Studio bevindt zich bovenin het gebouw en is niet toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. 
Kaarten
https://www.hnt.nl alleen PIN betalingen aan de kassa!
Datum
Tijd
do 22 okt
13:30 - 14:15u
Uitverkocht
Geannuleerd
do 22 okt
15:30 - 16:15u
Uitverkocht
Geannuleerd

Theater Ludens Voorburg

Burgemeester Feithplein 95, Voorburg
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is rolstoel vriendelijk men en beschikt over een aangepast toilet. toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn speciale plaatsen voor rolstoelen aanwezig.
Kaarten
https://theaterludens.nl of 070-3871168 (vanaf 14:00 uur)
Datum
Tijd
vr 23 okt
11:00 - 11:45u
Uitverkocht
Geannuleerd
vr 23 okt
14:00 - 14:45u
Uitverkocht
Geannuleerd