Bekijk hier de officiële videoclip van 'Kom uit je Bubbel’

 

Extra hulp: dansinstructie voor 'Kom uit je Bubbel' door Freek + Eric

 

Extra hulp: bodypercussie instructie voor 'Kom uit je Bubbel’ door Freek + Eric

 

Zing en dans vanuit de huiskamer ‘Kom uit je bubbel’

De Betovering 2020 wordt afgelast maar laten we samen met álle Haagse kinderen de stad betoveren met het vrolijke lied 'Kom uit je Bubbel’!

Op vrijdag 16 oktober 2020 zou het Kinderfestival De Betovering openen met een magisch themalied Kom uit je bubbel. Aan alle Haagse ouders wordt gevraagd om een video te delen op hun eigen sociale media waarbij hun kinderen meezingen of bewegen. Het festival brengt hiermee niet alleen kinderen en bezoekers veilig samen, het laat ook zien waar zij voor staan: cultuur beschikbaar maken voor iedereen.

 

Kom uit je Bubbel

Gezien de bijzondere tijd waarin we verkeren heeft het festival ervoor gekozen om voor de opening samen te werken met tekstschrijver Jan Groenteman. Deze muzikant heeft het toepasselijke lied Kom uit je Bubbel, geschreven waarbij kinderen worden aangemoedigd om uit hun figuurlijke bubbel te stappen, om zich heen te kijken en zich te laten onderdompelen in het feest van de Betovering.

 

Videoclip

Bij het lied hoort een videoclip die is opgenomen op bekende Haagse plekken. Freek + Eric (van slagwerkgroep Percossa) hebben voor dit lied een dans bedacht waar alle kinderen aan mee kunnen doen, met of zonder danservaring. Klik op de videoclip en luister en kijk goed, zodat er geoefend kan worden met vrienden, klasgenoten of sportmaatjes.

 

Instructie Freek + Eric

Gaat het wat te snel allemaal en kijk je graag nog rustig naar alle dansmoves?
Freek + Eric hebben ook speciaal twee filmpjes opgenomen waar ze je stap voor stap uitleggen hoe het Kom uit je Bubbel dansje gaat. Natuurlijk ben je vrij om zelf invulling te geven en je eigen danscreatie te maken. Bekijk hier de liedtekst.

 

Doe mee en win vrijkaarten

Aan ouders de oproep om op vrijdag 16 oktober 2020 vóór 19.15u de video te posten op hun persoonlijke Facebook of Instagram account met de hashtag #debetovering2020. De vrolijkste inzenders maken kans op een linnen Betoveringtas met een paar toffe Betoveringspulletjes erin. 

 

Kom uit je bubbel

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.