De Geheime Club

De workshops hebben voor iedere klas dezelfde structuur en zien er in basis dus allemaal hetzelfde uit, maar er zit een verschil tussen de onderbouw (groep 1 t/m 4) en de bovenbouw (groep 5 t/m 8). De les van de onderbouw duurt 60 minuten en van de bovenbouw 90 minuten.

De workshop wordt gegeven door een theaterdocent, maar we vinden het altijd leuk als de juf/meester meedoet. Graag zouden wij de juf/meester willen vragen om voor aanvang van de les de tafels en stoelen zoveel mogelijk aan de kant te schuiven, zodat we de ruimte optimaal kunnen benutten.

De onderbouw gaat aan de slag met verschillende items en personages. De bovenbouw onderzoekt een kant van zichzelf die anderen nog niet kennen, dit kan van alles zijn. Zowel de onder- als de bovenbouw, sturen op een bepaald moment de juf/meester het lokaal uit. De leerlingen zullen in het geheim een catwalk voorbereiden voor de juf/meester. De workshop eindigt met een oefen catwalk in de klas, waarbij de juf of meester bepaald of zij VIP-kaarten krijgen voor de catwalk op zondag 15 oktober. 

 

De voorstelling De Geheime Club gaat over het creëren van een groep en erbij willen horen. Wie ben jij? En wat onderscheidt jou van de rest? Dit zijn vragen die subtiel in de workshop verwerkt zitten.

De volgende vraag is: Voel jij je vrij om te laten zien wie je bent? Deze vraag nemen we mee naar de catwalk op zondag 15 oktober. Iedereen is welkom en iedereen krijgt een kans om te stralen op de catwalk.

Kom daarna ook de voostelling kijken! Klik hier voor kaarten

 

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan