Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 5 t/m 12 jaar
€ 7,00

Plus Haut
Plus Haut

Barolosolo Compagnie (FR)
Circus

Beleef de verhalen van Meneer Loyal met zijn acrobaten, sterke vrouw, wilde dieren, mannenorkest en zelfs een pauze vol met popcorn!

De voorstelling is geïnspireerd op het wereldberoemde kunstwerk Cirque Calder, van Alexander Calder, dat een heel circus­tableau in miniatuurvormen toont. Plus Haut staat voor klein, intiem en onconventioneel circus dat je van de ene verbazing in de ­andere doet rollen. 

 

LET OP:  deze voorstelling speelt uitsluitend om 15:00 uur. Per abuis is er in het programmaboekje ook een aanvangstijd van 10:45 uur genoemd. Onze excuses voor het ongemak.

 

TIP: Korzo is ook festivalcentrum. Je kunt de voorstelling ter plekke combineren met een workshop.

Experience the stories of Mr. Loyal with his acrobats, strongwoman, wild animals, men's orchestra and even a popcorn-filled interval! The show is inspired by Cirque Calder, the world-famous works of art by Alexander Calder, which depict an entire circus tableau in miniature. Plus Haut is a tiny, intimate and unconventional circus that takes you from one surprise to the next.

 

TIP: Korzo is a festival centre. You can combine this performance with a workshop at the theatre. 

Locatie

Korzo theater

Prinsestraat 42, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Er zijn een lift en een aangepast toilet aanwezig. Ook is er een mogelijkheid om op de eerste rij stoelen weg te halen voor rolstoelgebruikers.
Datum
Tijd
do 24 okt
15:00 - 15:50u
Uitverkocht
Geannuleerd