visual

De Betovering presenteert:

De Culturele Spelen voor basisscholen in Den Haag
15 en 16 oktober 2020

Meer dan honderd klassen hebben zich al ingeschreven voor de Culturele Spelen, hoera! Daar zijn we best trots op. De bonus van een gratis kunstprofessional op school kunnen we nu niet meer aanbieden. Maar wel een ander leuk, leerzaam en inspirerend programma wat je als leerkracht zelf kunt doen met de kinderen. Wil je meer informatie of wil je op de reservelijst voor de gratis professional? Neem dan contact met ons op.

 

Wat zijn de Culturele Spelen?

De Culturele Spelen is een feestelijke creatieve dag voor basisscholen in Den Haag. Op deze dag maken kinderen kennis met kunstvormen en ontdekken ze wat ze zélf leuk vinden. Daar kunnen ze dan ook in hun vrije tijd mee aan de slag! De Culturele Spelen vinden plaats op 15 of 16 oktober, de laatste schooldag voor de herfstvakantie.

 

De Culturele Spelen staan in het teken van Vrijheid. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid om zelf te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te spelen. En… vrijheid voor de leerkracht!

 

Bonus* : 2 uur vrij voor de leerkracht!

Een professional komt naar school en neemt het 2 uur lang van de leerkracht over. De kinderen gaan aan de slag met theater, kunst, muziek of dans. Wat de kinderen maken, kunnen ze laten zien op festival De Betovering. Zo worden ze onderdeel van het festival. 

*De bonus van een kunstprofessional op school kunnen we niet meer aanbieden. Je kunt je wel aanmelden voor de reservelijst.

 

Programma uitbreiden

De leerkrachten kiezen zelf of ze het programma verder uitbreiden en hoe ze de rest van de dag invullen. We helpen graag met tips en trucs om er een feestelijke creatieve dag van te maken.

 

Meer informatie over het programma van de Culturele Spelen volgt snel. 

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

 

Culturele Spelen en De Betovering

Met de Culturele Spelen hebben kinderen natuurlijk de smaak te pakken en willen meer! En dat kan volop tijdens festival De Betovering. Dit kunstfestival voor kinderen t/m 12 jaar barst los in de herfstvakantie.

Kinderen kunnen kiezen uit honderden voorstellingen, films, straattheater en workshops in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken in heel Den Haag.

 

Het programma van festival De Betovering is vanaf september online beschikbaar.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering

Meld je aan

En ontvang als eerste het programma van de komende editie.