De Betovering

De Betovering presenteert:

De Culturele Spelen voor basisscholen in Den Haag

De laatste schooldag voor de herfstvakantie vieren we de cultuur in Nederland met de Culturele Spelen. Doen jullie mee? Zet dan 13, 14 en/of 15 oktober 2021 in jullie schoolagenda. 

 

Wat zijn de Culturele Spelen?

De Culturele Spelen is een feestelijke creatieve dag voor basisscholen in Den Haag. Op deze dag maken kinderen kennis met kunstvormen en ontdekken ze wat ze zélf leuk vinden. Daar kunnen ze dan ook in hun vrije tijd mee aan de slag!

 

Dit jaar werken we samen met Theater Artemis, Theatergezelschap Bonte Hond en Lotte Verweij Kunsteducatie i.s.m. Huis van Gedichten om de programma’s voor op de scholen samen te stellen. Wij zorgen voor workshops van 75 minuten in iedere klas. De kinderen kunnen daarnaast meedoen aan een presentatie van hun project tijdens Festival de Betovering op zaterdag 23 oktober.

 

Programma uitbreiden

De leerkrachten kiezen zelf of ze het programma verder uitbreiden en hoe ze de rest van de dag invullen.
We helpen graag met tips en trucs om er een feestelijke creatieve dag van te maken.

 

Deelname aan de Culturele Spelen:

  • is gratis*
  • kan als klas of met de hele school

Schrijf je in om je school of klas van deelname te verzekeren.
*De eerste 100 klassen kunnen gratis deelnemen aan de Culturele Spelen.

 

Alle gratis plekken zijn inmiddels vergeven. Je kan nog wel meedoen met De Deur naar Waar. Voor meer informatie mail naar culturelespelen@debetovering.nl

 

Heb je net naast de boot gevist? Niet getreurd! Zet de Culturele Spelen voor 2022 alvast in de schoolagenda: op 19, 20 en/of 21 oktober 2022, jullie laatste schooldag voor de herfstvakantie. De inschrijving zal in de loop van 2022 opengaan. Voor meer informatie kan je altijd mailen naar: culturelespelen@debetovering.nl

 

Culturele Spelen en De Betovering

Met de Culturele Spelen hebben kinderen natuurlijk de smaak te pakken en willen meer! En dat kan volop tijdens festival De Betovering. Dit kunstfestival voor kinderen t/m 12 jaar barst los in de herfstvakantie.

Kinderen kunnen kiezen uit honderden voorstellingen, films, straattheater en workshops in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken in heel Den Haag.

 

Het programma van festival De Betovering is vanaf september online beschikbaar.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.