De Betovering

De Betovering presenteert:

De Culturele Spelen voor basisscholen in Den Haag
15 en 16 oktober 2020

Meer dan honderd klassen doen mee met de Culturele Spelen, hoera!

Wil jouw klas of school ook meedoen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Wat zijn de Culturele Spelen?

De Culturele Spelen is een feestelijke creatieve dag voor basisscholen in Den Haag. Op deze dag maken kinderen kennis met kunstvormen en ontdekken ze wat ze zélf leuk vinden. Daar kunnen ze dan ook in hun vrije tijd mee aan de slag! De Culturele Spelen vinden plaats op 15 of 16 oktober, de laatste schooldag voor de herfstvakantie.

 

De Culturele Spelen staan in het teken van Vrijheid. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid om zelf te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te spelen. En… vrijheid voor de leerkracht!

 

De Culturele Spelen op festival De Betovering!

Op festival De Betovering laten de kinderen die meegedaan hebben aan de Culturele Spelen zich weer zien. Ze worden onderdeel van een voorstelling of performance in het theater en daarbuiten. Meer informatie hierover volgt binnenkort!

  

Festival De Betovering

Met de Culturele Spelen hebben kinderen natuurlijk de smaak te pakken en willen meer! En dat kan volop tijdens festival De Betovering. Dit kunstfestival voor kinderen t/m 12 jaar barst los in de herfstvakantie.

Kinderen kunnen kiezen uit honderden voorstellingen, films, straattheater en workshops in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken in heel Den Haag.

 

Het programma van festival De Betovering is vanaf september online beschikbaar.

 

Wil je ook naar festival De Betovering?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we laten je als eerste weten dat het nieuwe programma 2020 online is.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.