Kom je van buiten Den Haag en wil je ons festival bezoeken? Hieronder delen we nuttige en leuke informatie voor een verblijf in Den Haag.

 

Trek
Eetgelegenheden genoeg natuurlijk. Bij de meeste locaties is er gelegenheid om eten of drinken te kopen. In het Festivalcentrum in Theater aan het Spui is het menu helemaal toegespitst op het Festival. Bij de Boterwaag op de Grote Markt kun je terecht voor Betoverende pannenkoeken en bij de restaurants op het Rabbijn Maarsenplein, vlak bij ons festicvalcentrum, midden in Chinatown, kun je terecht als je de Oosterse sferen wilt uitproberen.

 

Logeren in Den Haag
Voor de kinderen en hun ouders die niet in Den Haag of omgeving wonen, maar het festival wel bezoeken, kunnen we Novotel City Centre (www.novotel.com) van harte aanbevelen. Dit hotel ligt op loopafstand van een groot deel van de festivallocaties. (Maximaal twee) kinderen mogen gratis op de kamer van de ouders verblijven en krijgen bovendien gratis ontbijt. De bungalows in Kijkduinpark aan het strand en De Duingalows (bungalows bij het Duinell park in Wassenaar), zijn ook erg geliefd bij kinderen. 

 

Een minivakantie in Den Haag
De leukste herfstvakantie van Nederland die is in Den Haag. Natuurlijk met de Betovering, maar er is nog zoveel meer te doen: lekker uitwaaien of strandjutten aan de kust, spelen in de hoffelijke parken met haar speeltuinen, het Binnenhof en de Ridderzaal eens van dichtbij bekijken, naar Madurodam, Sealife of het Omniversum, onbekende boodschappen doen in Chinatown en de pretparken Drievliet en Duinrell zijn ook nog net open. Websites als DenHaag.com en Tripadvisor.com helpen je verder.

Kidsproof
Een dagje of vakantie met kinderen in Den Haag? Voor een compleet overzicht van kinderactiviteiten, eropuit tips, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer, kijk je op www.kidsproof.nl/denhaag

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van de website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer info

 

Akkoord

Krijg je maar niet genoeg van De Betovering?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we laten je als eerste weten dat het nieuwe programma 2019 online is.