Kom je van buiten Den Haag en wil je ons festival bezoeken? Hieronder delen we nuttige en leuke informatie voor een verblijf in Den Haag.

 

Trek
Eetgelegenheden genoeg natuurlijk. Bij de meeste locaties is er gelegenheid om eten of drinken te kopen. In het Festivalcentrum in Theater aan het Spui is het menu helemaal toegespitst op het Festival. Bij de Boterwaag op de Grote Markt kun je terecht voor Betoverende pannenkoeken en bij de restaurants op het Rabbijn Maarsenplein, vlak bij ons festicvalcentrum, midden in Chinatown, kun je terecht als je de Oosterse sferen wilt uitproberen.

 

Kom in de herfstvakantie gezellig met je kids lunchen bij Gallery61 (Passage 61). Ter plekke bieden ze je kinderen (7+) een gratis workshop aan in het kader van De Betovering!
De workshops zijn van 14:00  t/m 15:30 uur, van 19 t/m 26 oktober. Er is beperkt plaats, dus reserveer snel via: +31 (0)70 310 88 80 of h1180-re@accor.com

 

Logeren in Den Haag
Voor de kinderen en hun ouders die niet in Den Haag of omgeving wonen, maar het festival wel bezoeken, kunnen we Novotel City Centre (www.novotel.com) van harte aanbevelen. Dit hotel ligt op loopafstand van een groot deel van de festivallocaties. (Maximaal twee) kinderen mogen gratis op de kamer van de ouders verblijven en krijgen bovendien gratis ontbijt. Festival de Betovering combineren met het strand? Jorplace Beach Hostel biedt bezoekers van De Betovering 10% korting aan. Het hostel ligt op wandelafstand van de zee en heeft uitstekende parkeermogelijkheden. Gebruik de kortingscode DB2019 en ga spelen op het strand!

 

Een minivakantie in Den Haag
De leukste herfstvakantie van Nederland is die in Den Haag. Natuurlijk met de Betovering, maar er is nog zoveel meer te doen: lekker uitwaaien of strandjutten aan de kust, spelen in de hoffelijke parken met haar speeltuinen, het Binnenhof en de Ridderzaal eens van dichtbij bekijken, naar Madurodam, Sealife of het Omniversum, onbekende boodschappen doen in Chinatown en de pretparken Drievliet en Duinrell zijn ook nog net open. Websites als DenHaag.com en Tripadvisor.com helpen je verder.

Kidsproof
Een dagje of vakantie met kinderen in Den Haag? Voor een compleet overzicht van kinderactiviteiten, eropuit tips, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer, kijk je op www.kidsproof.nl/denhaag