Voor je bezoek aan festival De Betovering zijn een aantal zaken goed om te weten.

 

Reserveren en kaartverkoop 
Bekijk per voorstelling of workshop waar je kunt reserveren of kaartjes kunt kopen. Informatie over de toegankelijkheid van het programma vind je hier. Voorstellingen en workshops moeten apart worden gereserveerd. Reserveer tijdig! Het aantal plaatsen is vaak beperkt, zeker bij de workshops. Geef bij het reserveren duidelijk de dag en het tijdstip aan die je kiest.


Gereserveerd en toch verhinderd? Bel dan even af. Dan kunnen mensen op de wachtlijst gebruik maken van deze plaatsen.

 

Spelregels

  • Houd goed de leeftijdsgrenzen in de gaten. Te jonge kinderen kunnen wij niet toelaten.
  • Kinderen bezoeken een voorstelling onder begeleiding van een volwassene.
  • De begeleider dient ook een entreekaartje te kopen.
  • De meeste workshops zijn enkel voor kinderen. Ouders hoeven geen kaartje te kopen, tenzij dit anders is vermeld.

 

Op een speelse manier de gedragsregels van het theater ontdekken

Bekijk samen het filmpje 'Welkom in het theater' van Kunstgebouw of voor de hele kleintjes 'Theater kijken, zo doe je dat' van jeugdtheatervoorziening Het Laagland. Zo leer je op een speelse manier alles over de gedragsregels in het theater.

 

Anderstalig, doof of slechthorend?
Houd de NDR (No Dutch Required) voorstellingen in de gaten. Dit zijn voorstellingen die visueel leuk zijn en waarin weinig of niet gesproken wordt, zoals bij dans of circus.

 

Mijn wishlist 
Maak op de website je persoonlijke verlanglijstje door binnen het programma op de hartjes te klikken. Klik vervolgens op 'Mijn wishlist'. Sorteer op locatie  om het reserveren te vergemakkelijken en  of sorteer datum om je eigen dagprogramma uit te printen.

 

Wachtlijsten 
Favoriete voorstelling of workshop uitverkocht? Vraag dan bij de kassa van de locatie naar de wachtlijst. Je kunt ook de gok wagen en naar de locatie gaan. Soms vergeet iemand af te bellen.

 

Uitverkocht 
Wanneer een voorstelling of workshop is uitverkocht, zetten we dat natuurlijk zo snel mogelijk op deze site. De precieze stand van de kaartverkoop is altijd bekend bij kassa van de locatie.


Groepen
Voor een bezoek aan een van de festivalcentra met een groep van 6 of meer kinderen verzoeken wij je een reservering te maken via balie@debetovering.nl. Je ontvangt per mail een bevestiging, deze mail is tevens je toegangsbewijs.

 

Korting 
Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op alle voorstellingen en workshops.

 

Wijzigingen programma 
Het programma is met zorg samengesteld maar toch: wijzigingen zijn mogelijk. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door ons te liken op Facebook en ons te volgen op Instagram of Twitter.

 

Disclaimer 
De organisatie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor uit de aangeboden activiteiten voortvloeiende gevolgen.