Internationaal kunstfestival De Betovering is er ook dit jaar van 18 tot en met 26 oktober 2019 in Den Haag. Verwacht de leukste voorstellingen en workshops voor kinderen van 2 tot 12 jaar! Vanaf september staat het volledige programma voor Festival de Betovering weer online. Op de hoogte blijven van al het nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 

Reserveren en kaartverkoop
Bij elk programmaonderdeel staat vermeld waar u voor die betreffende activiteit kunt reserveren of kaartjes kunt kopen. Reserveer tijdig! Het aantal plaatsen is vaak beperkt, zeker bij de workshops. Een plaats bij een voorstelling betekent niet automatisch dat uw kind ook aan de bijbehorende workshop mee kan doen. Reserveer apart voor de workshop. Geef bij het reserveren duidelijk aan welke dag en welk tijdstip u kiest. Gereserveerd en toch verhinderd? Bel dan even af, dan kunnen anderen die op de wachtlijst staan gebruik maken van de plaatsen.

 

Mijn wishlist
Maak op de website uw eigen persoonlijke verlanglijstje door binnen het programma op de hartjes te klikken. Klik vervolgens op 'Mijn wishlist'. Sorteer op locatie om het reserveren te vergemakkelijken, of op datum om uw eigen dagprogramma te kunnen uitprinten.

 

Wachtlijsten
Favoriete voorstelling of workshop uitverkocht? Vraag dan bij de kassa van de locatie of ze u op de wachtlijst willen zetten. U kunt ook de gok wagen en naar de locatie gaan. Soms is er nog wel iemand die per ongeluk vergeten is af te bellen.

 

Uitverkocht
Zodra we horen van een locatie dat een voorstelling of workshop uitverkocht is, zetten we dat natuurlijk zo snel mogelijk op deze site. Heel soms kan het voorkomen dat het op onze site lijkt dat er nog kaarten beschikbaar zijn, maar dat een activiteit toch al uitverkocht is. De precieze stand van de kaartverkoop is bekend bij kassa van de locatie.


Groepen
Voor een bezoek aan een van de festivalcentra met een groep van 6 of meer kinderen verzoeken wij u een reservering te maken via balie@debetovering.nl.  U ontvangt per mail een bevestiging, deze mail is tevens uw toegangsbewijs. 

Korting
Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op alle voorstellingen en workshops.

 

NDR - No Dutch Required
Doof, slechthorend of anderstalig? Houd de NDR (No Dutch Required) voorstellingen in de gaten. Dit zijn voorstellingen die visueel leuk zijn en waarin weinig of niet  gesproken wordt, zoals bij dans of circus. Soms worden deze voorstellingen (ook) aangeduid met een wereldbolletje.

 

Spelregels en andere informatie

  • Houd goed de leeftijdsgrenzen in de gaten. Te jonge kinderen kunnen wij niet toelaten.
  • Kinderen die een voorstelling bezoeken graag onder begeleiding van een volwassene.
  • De begeleider dient ook een entreekaartje te kopen.
  • De meeste workshops zijn enkel voor kinderen. Ouders hoeven dan ook geen kaartje te kopen. Indien anders, dan staat dit vermeld in de publiciteitstekst.

Wijzigingen programma
Het programma is met zorg samengesteld maar toch: wijzigingen zijn mogelijk. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes door ons te liken op Facebook en ons te volgen op Instagram of Twitter.

 

Disclaimer
De organisatie is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor uit de aangeboden activiteiten voortvloeiende gevolgen.