Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 6 t/m 12 jaar
€ 7,00

Workshop met tentoonstellingsbezoek: Waterlelies Vouwen
Workshop with exhibition visit: Folding waterlillies

Atrium
Workshop met tentoonstellingsbezoek
English translation available. db-share here

Vanaf 19 oktober is de tentoonstelling HEDEN - Tuinen van Verbeelding te zien in het Atrium, waar je werken van kunstenaars die geïnspireerd zijn op de wereldberoemde kunstenaar Monet kan bekijken. En vanaf 4 november is de tentoonstelling Waterlelies in het Atrium Den Haag te zien, een project van Elizabeth Rijkels-Visser van Piet Design. Speciaal voor De Betovering is een voorproefje te zien in het Atrium. Kom langs en waan je in de tuin van de wereldberoemde schilder Monet in Giverney, Frankrijk. Bewonder de vaak door hem geschilderde waterlelies in de vijver met de kikkers en loop langs de kleurrijke kunstwerken van HEDEN.


Als onderdeel van deze tentoonstelling wordt tijdens De Betovering de workshop Waterlelies Vouwen met origami kunstenaar Maki Oshi gegeven.

 

 

From the 14th of October, the Atrium features the exhibition Water Lilies. Come by and imagine yourself in the gardens of famous artist Monet. Marvel at the water lilies he painted, the rowing boat and the green bridge. As part of this exhibition, De Betovering will offer a workshop on Folding Water Lilies with origami artist Maki Oshi.

 

PLEASE TAKE NOTE: these workshops are for kids and their parents/supervisors. Both require a ticket.

Tip: combineer deze workshop met een gratis bezoek aan de tentoonstelling HEDEN - Tuinen van Verbeelding en een voorproefje van de tentoonstelling Waterlelies in het Atrium.
Ouders: deze workshop is voor kinderen en hun ouders/begeleiders. Beiden dienen een kaartje te kopen.

Locatie

Atrium Den Haag

Spui 70, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie heeft technische aanpassingen voor doven en slechthorenden.
Deze locatie heeft speciale ingangen voor mindervaliden. Voor slechtzienden/blinden zijn er reliëftegels aangebracht om de navigatie door het gebouw te vergemakkelijken. Het Atrium Den Haag is direct toegankelijk met de lift vanuit de parkeergarage.
Kaarten

Reserveren is niet nodig.

Datum
Tijd
di 22 okt
11:00 - 13:30u
Uitverkocht
Geannuleerd
wo 23 okt
11:00 - 13:30u
Uitverkocht
Geannuleerd
do 24 okt
11:00 - 13:30u
Uitverkocht
Geannuleerd
vr 25 okt
11:00 - 13:30u
Uitverkocht
Geannuleerd