Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 2 t/m 6 jaar
€ 7,00

Ssst!
Ssst! (Shhh!)

Rose Stories & Studio Figur
Theater
English translation available. db-share here

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, ontmoeten we drie jagers. Ssst! Stil! Want ze hebben een plan. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste en meest kleurrijke die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen dichterbij. Heel zachtjes. Maar dan … Hoi! Het kleinste jagertje zwaait vrolijk naar de vogel. Ssst! Stil! De twee grootste jagers zwaaien met hun netje en … de vogel vliegt weg. Maar de jagers geven niet zo makkelijk op. Want ze hebben een plan! Alleen lijkt het kleine jagertje iets anders van plan te zijn …

 

In Ssst! neem je samen met je kind plaats midden in het bos. Tussen boomstronken en mos kijk je naar de avonturen van deze drie jagers en het vogeltje. Een fantasie-prikkelende beleving met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. 

 

TIP: je kunt deze voorsteling in de Schouwbrug combineren met een beeldende workshop Collagetechnieken 3+ o.l.v. een kunstenaar van KOO.

 

Take your place in the forest, amongst tree trunks and moss, where we meet three hunters. Shhh! Quiet! They’re going to catch the most beautiful bird they’ve ever seen. They creep closer, but then… ‘HEY!’ The littlest hunter waves cheerfully at the bird, and it flies off. But the hunters have a plan. Except… the littlest hunter seems to have other ideas.

 

An imaginative experience with music, animal puppets and lots of peekaboo effects. 

Locaties

Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie heeft technische aanpassingen voor doven en slechthorenden.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mensen die gebruik maken van een hulphond en slechthorenden. Zie voor de uitgebreide informatie de website: https://www.hnt.nl/uw_bezoek/Kaartverkoop/
Datum
Tijd
za 19 okt
11:30 *
Uitverkocht
Geannuleerd
za 19 okt
14:30 *
Uitverkocht
Geannuleerd

Club Lourdes

2e Messstraat 108, Den Haag
Datum
Tijd
vr 25 okt
10:00 *
Uitverkocht
Geannuleerd