Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 8 t/m 12 jaar
€ 7,00

Workshop musical: Carrousel der Betovering - Musical4Kids

NME foundation

In het Koorenhuis zijn er verschillende workshops waarin je aan de slag kunt met combinaties van zang dans en spel. Zing het mooiste nummer dat je ooit hebt gehoord, dans op je favoriete muziek, of speel een scene na uit de beste musical die je ooit gezien hebt! Eerst krijg je een korte uitleg en daarna ga je zelf aan de slag! Je staat versteld van hoeveel je al kunt na slechts een korte tijd! Ontdek de magie van je stem en de klanken die jij kunt maken, ontdek welke moves jou het beste liggen en welke rol jij het beste in een musical zou kunnen spelen!

Song4You

Niemand staat zomaar bij The Voice. In deze workshop kun je je eigen zangtalent ontdekken! Hoe moet je ademhalen, hoe klinkt jouw stem het beste en wat moet je doen met een microfoon? En natuurlijk sta je niet stil, want er wordt ook flink gedanst!

Tip: trek makkelijk zittende kleding aan waar je goed in kan bewegen.
Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Locatie

NME foundation

In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
In het Koorenhuis beschikt over een ramp waar mindervaliden gebruik van kunnen maken. Ook is er een lift en is er een aangepast toilet aanwezig.
Datum
Tijd
ma 19 okt
13:00 - 14:00u
Uitverkocht
Geannuleerd
di 20 okt
13:00 - 14:00u
Uitverkocht
Geannuleerd