Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4 t/m 8 jaar
€ 7,00

Workshop musical: Carrousel der Betovering - Dance4kids

NME foundation

In het Koorenhuis zijn er verschillende workshops waarin je aan de slag kunt met combinaties van zang dans en spel. Zing het mooiste nummer dat je ooit hebt gehoord, dans op je favoriete muziek, of speel een scene na uit de beste musical die je ooit gezien hebt! Eerst krijg je een korte uitleg en daarna ga je zelf aan de slag! Je staat versteld van hoeveel je al kunt na slechts een korte tijd! Ontdek de magie van je stem en de klanken die jij kunt maken, ontdek welke moves jou het beste liggen en welke rol jij het beste in een musical zou kunnen spelen!

Dance4Kids

Krijg jij ook een glimlach op je gezicht als je aan het dansen bent? Hoor je vrolijke muziek, dan gaan je voeten bijna als vanzelf heen en weer. Maar je kunt natuurlijk nog veel meer dan alleen je voeten bewegen en dat kun je ontdekken in deze workshop waarbij we lekker gaan dansen op verschillende manieren!

Tip: trek makkelijk zittende kleding aan waar je goed in kan bewegen.
Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Locatie

NME foundation

In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
In het Koorenhuis beschikt over een ramp waar mindervaliden gebruik van kunnen maken. Ook is er een lift en is er een aangepast toilet aanwezig.
Datum
Tijd
ma 19 okt
11:00 - 12:00u
Uitverkocht
Geannuleerd
di 20 okt
11:00 - 12:00u
Uitverkocht
Geannuleerd