Workshop met tentoonstellingsbezoek: Project10101010 - Arthur van de Graaf
Workshop met tentoonstellingsbezoek: Project10101010 - Arthur van de Graaf
Workshop met tentoonstellingsbezoek

Workshop met tentoonstellingsbezoek: Project10101010 8+

Atrium i.s.m. Arthur van de Graaf
€ 7,50 p.p.

Datum Tijd

Vanaf 10 oktober 2010 stuurt Hagenaar Arthur van de Graaf honderden wegwerpcamera’s naar kinderen over de hele wereld. Tien jaar later maakt hij een krant met daarin de foto’s van tientallen kinderen van tien van over de hele wereld. Foto’s die deze kinderen maakten onderweg van huis naar school. Ook staan er foto’s in van Nederlandse kinderen, bijvoorbeeld uit Den Haag. Allemaal vastgelegd met een eenvoudige wegwerpcamera die hen vanuit Nederland heeft bereikt. Er wordt gegeten, bijna overal gaan ze naar school, er is tijd om te spelen, liefde voor familie, geknuffel met huisdieren.

Kranten staan elke dag vol met nieuws. In de krant van Arthur staan kleine verhalen, verteld door de ogen van een 10-jarige alleen in beeld. De wereld door de ogen van volwassenen kennen we wel. Beelden die normaal gesproken het nieuws halen, staan niet in deze krant. Er staan foto’s in zoals jij die gemaakt zou kunnen hebben. De beelden van de kinderen over de hele wereld, allemaal samen op de pagina's van deze krant laten zien hoeveel we verschillen. Maar zeker ook hoe ontzettend veel we met elkaar gemeen hebben. 

In de workshop met fotograaf Arthur gaan de kinderen de tentoonstelling bekijken en samen een digitale krant met foto's maken.

Compleet rooster

Ouders en begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen of mogen meehelpen.
Reserveren is niet nodig

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan