Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 8+
€ 13,00

Een leuk avondje uit

Theater Artemis, hetpaleis & Het Zuidelijk Toneel
Theater

In deze jeugdmusical vol glitter en glamour lopen de emoties hoog op. Verdriet, angst, liefde, schaamte, blijdschap en eenzaamheid krijgen allemaal hun eigen spetterende shownummer. En ook achter de schermen wordt er van alles gevoeld. Terwijl de musicalsterren zingen en dansen alsof hun leven ervan af hangt, proberen ze backstage de grootste gevoelens buiten de deur te houden. Maar dat is niet eenvoudig. Zeker niet als je mens bent. Zal het ze toch lukken om zichzelf een beetje in toom te houden? Of stelen de emoties hier de show? Houd de dief!

 

Een leuk avondje uit is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden ze de krachten voor Het eind van het begin van het einde. Met die voorstelling slaagden ze er ternauwernood in de verbeelding van de ondergang te redden. Dit keer trekken ze alle registers open. Een leuk avondje uit is een musical over emoties. En wat er gebeurt als je die probeert te onderdrukken.

 

Recensie:

"Jetse Batelaan doet het weer. Een leuk avondje uit is een heerlijke antimusical, met de allures van Frozen en de gravitas van Inside
out"
- De Standaard

TIP: De voorstelling Een leuk avondje uit wordt toegankelijk gemaakt voor iedereen! Zo kan iedereen van de voorstelling genieten - ook als je blind of slechtziend bent of niet zo goed tegen prikkels kunt. Bij de voorstelling organiseert HNT een prikkelarm ontvangst en wordt de voorstelling voorzien van audiodescriptie. Wil je gebruik maken van deze faciliteiten? Gebruik dan de bijbehordende bestellink in het overzicht met de speeldata.

 

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan