Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 2+
gratis

De Kleine IJsbeer

Theater Stof
Theater

Naar het beroemde prentenboek van Hans de Beer

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Alles is opeens anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk?

De kleine ijsbeer is de fantasierijke vertolking van ‘Een ijsbeer in de tropen’. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het durven toetreden tot het onbekende, en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!

Let op: reserveren is verplicht.
Bezoek aan een voorstelling in een bibliotheek is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders reserveren kaartjes.

Bibliotheek Haagse Hout

Theresiastraat 195, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn automatische deuren en er is een parkeerplaats voor mindervaliden.
Datum
Tijd
di 17 okt
10:00 - 10:35u
Uitverkocht
Werk in uitvoering

Bibliotheek Laakkwartier

Linnaeusstraat 2, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers er is echter geen aangepast toilet aanwezig.
Datum
Tijd
do 19 okt
10:00 - 10:35u
Uitverkocht
Geannuleerd

Bibliotheek Loosduinen

Loosduinse Hoofdstraat 555, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Er is een aangepast toilet aanwezig en de deuren van de ingang zijn extra breed om doorgang met een rolstoel te vergemakkelijken.
Datum
Tijd
di 17 okt
15:00 - 15:35u
Uitverkocht
Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan