BUITEN Spuiplein - Proef de betovering - Compagnie Krak
BUITEN Spuiplein - Proef de betovering - Superhallo

BUITEN Spuiplein - Proef de betovering 3+

Prijzen verschillen per activiteit.

Datum Tijd

3 tot en met 99

 

Kom naar het Spuiplein! Je zult handen, benen, oren, ogen, neuzen en vooral monden tekortkomen. Deze totaalbeleving zal je niet snel vergeten. De vaste Betovering bezoekers zullen hem vast wel kennen: de installatie Knol d'Amour (alle leeftijden) van Superhallo waarin de aardappel de hoofdrol speelt. Laat je verleiden door zelf een aardappel te schillen en aan de Knol te schenken. Dan begint er een fantasierijk liefdesavontuur in beeld, geluid, geur en smaak. ZA 22 OKT. T/M VR 28 OKT. meermaals tussen 11.00 uur en 17.00 uur € 2,00 per persoon Kaarten: zijn niet nodig en je hoeft niet te reserveren.

 

Uit België komt Compagnie Krak met Kontrol (alle leeftijden): Raphaël wil vooral dat de dingen precies lopen zoals hij het graag heeft. En als dat niet het geval is, zijn er fijnzinnige oplossingen en een ontwapenende glimlach. Een poëtische clownerievoorstelling, groots in zijn kleinheid. ZA 22 OKT. T/M VR 28 OKT. meermaals tussen 11.00 uur en 17.00 uur gratis toegang Kaarten: zijn niet nodig en je hoeft niet te reserveren.

 

Kom ook kijken naar de show B EAT- the sizzling food mix (alle leeftijden). Een voorstelling waar alle geluiden van het koken worden gemixt tot een vette beat. Zit er muziek in andijvie? Is spinazie echt zo goed gevoiced als iedereen zegt? Hoe klinken de klanken van het slijpen van messen, snijden, hakken en het sissen van de pan? Het heeft allemaal te maken met het koken van een bekend gerecht. Wie wil als eerste proeven en wie bepaalt of de voorstelling gelukt is of niet? MA 24 OKT. T/M VR 28 OKT. meermaals tussen 11.00 uur en 17.00 uur gratis toegang Kaarten: zijn niet nodig en je hoeft niet te reserveren.

 

De voedselvijand 6 t/m 11 jaar: in de beeldende activiteit die Lotte Verweij speciaal voor De Betovering ontwikkelde, gaan kinderen in collagevorm een bord met ‘vies’ eten maken. De collage verandert in je voedselvijand: een monster gemaakt van groentes. ZO 23 OKT. T/M DI 25 OKT. doorlopend van 11.00 uur tot 17.00 uur gratis toegang Kaarten: zijn niet nodig en je hoeft niet te reserveren.

 

Buitenkunst 7+: in Den Haag komen er een paar grote kunstwerken bij! Weet jij welke buitenkunst er bij jou in de buurt is? Samen met een echte kunstenaar ga je op ontdekking en ook aan de slag! Deze workshop wordt aangeboden door Den Haag/cultuur. WO 26 OKT. T/M VR 28 OKT. 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur gratis toegang | 90 minuten Aanmelden via willemijngoetheer@denhaag.nl

 

Aan Tafel Junior 7+: een mulitmediaal diner over de smaak van thuis. In Aan Tafel Junior ontmoet je allemaal stads- en klasgenoten die vertellen over hun lekkerste, vervelendste of leukste maaltijd. Je neemt samen plaats aan een lange tafel en in plaats van een placemat ligt er een televisiescherm voor je neus waar je ook vanaf mag eten. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom om ook een hapje mee te eten. ZO 23 OKT. T/M WO 26 OKT. 12.10 uur en 14.30 uur € 7,50 | 60 minuten Kaarten: www.amare.nl of 070-8800333.

Compleet rooster

Reserveren is niet nodig.

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

Ja, ik meld mij aan