Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4 t/m 8 jaar
€ 7,50

Bange Rick

SALLY Dansgezelschap Maastricht
Dans

Twee waaghalzen en één bangerik gaan op avontuur. Het drietal raakt tijdens dit avontuur steeds dieper in de problemen. Hoe lossen ze het op en hoe gaan ze om met de angst die naar boven komt? Het tij keert als de bangerik het heft in handen neemt. Al fantaserend schudt hij zijn angsten van zich af, en als een echte waaghals neemt hij de twee anderen mee naar een uitweg uit dit avontuur. In Bange Rick wordt de bangerik uiteindelijk de held!

 

Na afloop van de voorstelling vindt er op het podium een dansworkshop plaats. Een dansdocent van SALLY nodigt de kinderen uit om in verschillende opdrachten hun ervaringen te delen, angsten te overwinnen en als ware danshelden het podium te verlaten met groot applaus.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

De Nieuwe Regentes

Weimarstraat 63, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Voor mindervaliden is er in dit theater een lift aanwezig en alle zalen zijn bereikbaar met een rolstoel. Een rolstoel past in de lift, een scootmobiel helaas niet. We hebben wel een gewone rolstoel beschikbaar om in over te stappen mocht dit nodig zijn. Er zijn maximaal 4 rolstoelplekken dus wanneer u een mail stuurt naar mail@denieuweregentes.nl, kunnen wij rekening houden met uw wensen.
Datum
Tijd
wo 20 okt
14:30 *
Uitverkocht
Geannuleerd

Theater Dakota

Zuidlarenstraat 57, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie heeft technische aanpassingen voor doven en slechthorenden.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn een aangepast toilet en een lift aanwezig. Voor slechthorenden heeft deze locatie het Phonak TX 300 v systeem. Dit systeem werkt op FM frequentie.
Kaarten
https://www.theaterdakota.nl of 070-3265509
Datum
Tijd
do 21 okt
14:30 *
Uitverkocht
Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.