Uitverkocht
Geannuleerd
Leeftijd 4 t/m 8 jaar
€ 7,00

Hip Hop Hoera The Remix!
Hip Hop Hoera The Remix! (Hip Hop Hooray The Remix!)

Don’t Hit Mama
Dans

Voor iedereen is er een plekje in de wereld. Of je nou verlegen bent of stoer, van samen spelen houdt of liever alleen. Hip Hop Hoera The Remix! is een vervolg op de succesvolle voorstelling Hip Hop Hoera! en gaat over jij, ik en wij. Over erbij willen horen, vriendschap en groepsdruk. Durf je iets te vragen aan een ander? Kun je de ander ergens mee helpen? Je hebt elkaar nodig, maar hoe doe je dat?

 

Hip Hop Hoera The Remix! is een dansvoorstelling met drie fenomenale urban dansers, prachtige, kleurrijke animatiefilmbeelden en originele interactievormen. De kinderen kunnen tijdens de voorstelling vol overgave meegaan in de aantrekking en de sociale waarden van de hiphopcultuur. 

 

TIP: Korzo is ook festivalcentrum. Je kunt de voorstelling ter plekke combineren met een workshop.

There is a place in the world for everyone. Whether you're shy or bold, prefer playing together or alone. Hip Hop Hooray The Remix is a sequel to the successful performance Hip Hop Hooray and is about you, me and us. About fitting in, friendship and peer pressure.

A dance performance with three phenomenal urban dancers, vibrant animations and inventive forms of interaction.


TIP: Korzo is also a festival centre. You can combine this perfomance with a workshop at the theatre. 

Locatie

Korzo theater

Prinsestraat 42, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Er zijn een lift en een aangepast toilet aanwezig. Ook is er een mogelijkheid om op de eerste rij stoelen weg te halen voor rolstoelgebruikers.
Datum
Tijd
wo 23 okt
15:30 - 16:25u
Uitverkocht
Geannuleerd