De Betovering presenteert:

De Culturele Spelen voor basisscholen in Den Haag
15 en 16 oktober 2020

Meer dan honderd klassen doen mee met de Culturele Spelen, hoera! Je kunt je voor dit jaar helaas niet meer inschrijven, maar wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Scholen die meedoen kunnen de extra tips bekijken voor de invulling van de dag.

 

Informatie voor ouders en kinderen

Doet de klas van jouw kind mee aan de Culturele Spelen? Dan kan hij/zij óók mee werken aan, of optreden tijdens festival De Betovering. Lees alle informatie over meedoen en aanmelden voor een project op festival De Betovering.

 

Wat zijn de Culturele Spelen?

De Culturele Spelen is een feestelijke creatieve dag voor basisscholen in Den Haag. Op deze dag maken kinderen kennis met kunstvormen en ontdekken ze wat ze zélf leuk vinden. Daar kunnen ze dan ook in hun vrije tijd mee aan de slag! De Culturele Spelen vinden plaats op 15 of 16 oktober, de laatste schooldag voor de herfstvakantie.

 

De Culturele Spelen staan in het teken van Vrijheid. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid om zelf te kiezen, vrijheid om anders te zijn, vrijheid om te spelen. En… vrijheid voor de leerkracht!

 

De Culturele Spelen op festival De Betovering!

Op festival De Betovering laten de kinderen die meegedaan hebben aan de Culturele Spelen zich weer zien. Ze worden onderdeel van een voorstelling of performance in het theater en daarbuiten. Alle deelnemende scholen zijn onderverdeeld in 3 projecten:

  

Festival De Betovering

Met de Culturele Spelen hebben kinderen natuurlijk de smaak te pakken en willen meer! En dat kan volop tijdens festival De Betovering. Dit kunstfestival voor kinderen t/m 12 jaar barst los in de herfstvakantie. Kinderen kunnen kiezen uit honderden voorstellingen, films, straattheater en workshops in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken in heel Den Haag. Bekijk het programma van festival De Betovering.