Sold out
Cancelled
Age 5 thru 12 years
€7,- per workshop | €25,- in totaal voor 4 workshops op 1 dag

Workshopdag: Hiphop

Haags HipHop Centrum
Workshop day

Tijdens deze twee dagen start er ieder uur, tussen 13.00 – 17.00 uur (12.00 uur deuren open) een nieuwe workshopronde. Je kunt kiezen om aan 1 of meerdere (in totaal 4) workshops  mee te doen.

- Dag 1: Breakdance, Hiphopdans, Graffiti op canvas, DJ
- Dag 2: Rap, Drummen, Graffiti op canvas, Kalligrafie

Breakdance (vanaf 5 jaar): Sta jij thuis al vaker op je handen of op je hoofd dan op je voeten? Vind je het moeilijk om stil te blijven zitten als er een lekker nummer voorbij komt? Dan is breakdance zeker wat voor jou. Tijdens deze workshop maak je kennis met deze acrobatische en spectaculaire dansvorm. Freezes, footwork, alles komt aan bod!

DJ (vanaf 10 jaar): Ben jij degene die altijd de party in de klas op gang wilt krijgen met jouw muziek? Vind je het tof om verschillende nummers in elkaar over te mixen? Wil je graag leren scratchen? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor de DJ workshop en leer alles over DJ-en en Turntablism.

Graffiti op canvas (vanaf 8 jaar): Staan jouw schriften vol met tekeningen in plaats van sommen? Dan schuilt in jou misschien wel een echte graffiti artiest! Tijdens deze workshop leer je hoe je letters moet opbouwen, kleuren kiezen en je maakt je eigen graffiti kunstwerk!

Rap (vanaf 8 jaar): Geef jij graag je eigen draai aan taal of rijm je de hele dag door? Wil jij de hitlijsten bestormen met jouw tracks? In de rapworkshop leer je alles over bars en rijmschema's van een echte rapper. Misschien mag je wel je eerste bars opnemen in onze studio!?

Drummen (vanaf 8 jaar): Maak jij op school iedereen nerveus met getik en getrommel op de tafel. Heb jij ritmegevoel? Doe dan mee met de drumworkshop om kennis te maken met diverse drumtechnieken en natuurlijk het drumstel zelf!

Hiphopdance (vanaf 5 jaar): Spring jij de hele dag (al dan niet ritmisch) door het huis? Vind jij het leuk om met vriendjes of vriendinnetjes dansjes in te studeren? Twijfel dan niet en doe mee met onze hiphopdance workshop. Je leert dansen op de tofste muziek en om verschillende stijlen te verwerken in je dans!

Kalligrafie (vanaf 8 jaar): Hoor jij vaak dat je heel mooi kunt schrijven? Dan is deze workshop zeker wat voor jou? Tijdens deze speciale kalligrafieworkshop leer je alles over dit mooie ambacht en leer je hoe je van die ontzettend mooie sierlijke letters kunt maken. Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis en maak je je eigen vette kunstwerk met wat je hebt geleerd tijdens dit uur.

Je betaald €7,00 per workshop of €25,00 in totaal voor 4 workshops op een dag.

Alert: vermeld bij het reserveren de naam, leeftijd en de workshop(s).
Ouders en begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen.

Venue