Sold out
Cancelled
Age 8 thru 12 years
€ 7,50

Klimaatpiraat

Studio ExP / Charlie Duran
Escape room theater

Wat is klimaatverandering? En hoe kun jij er iets tegen doen? In deze spannende escaperoom moet je dat te weten komen én duidelijk maken aan de klimaatpiraat Jeffrey, een meedogenloze zakenman. Dat is hard nodig want Jeffrey gelooft niet in al dat gezeur over het klimaat. “Laat dat ijs maar lekker smelten”, zegt hij. Hij wilt zelfs een nieuw milieuonvriendelijk bedrijf starten! Het is aan jou om de klimaatpiraat ervan te overtuigen dat hij dat niet moet doen. Daarvoor kun je in de escape room klimaatclips vinden van over de hele wereld. Lukt het jou om Jeffrey op tijd te stoppen? Speel deze mobiele escape room, voor het te laat is!

 

Deze interactieve voorstelling is in verband met de corona veiligheids-maatregelen alleen toegankelijk voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, en niet voor oudere kinderen of volwassenen.

Venue

Korzo theater

Prinsestraat 42, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
MINDERVALIDEN & ROLSTOELGEBRUIKERS Korzo is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en anderen met een lichamelijke beperking. Er zijn diverse voorzieningen zoals liften en een aangepast toilet. De zalen zijn gelijkvloers te betreden. Ben je minder goed ter been, meld je dan voor de voorstelling bij de servicebalie. Dan zorgen wij voor een plaats vooraan in de zaal. Kom je met een rolstoel, neem dan van tevoren contact met ons op, zodat wij een rolstoelplaats kunnen reserveren. Vlakbij de ingang van Korzo bevinden zich twee algemene gehandicapte parkeerplaatsen. SLECHTHORENDEN Korzo beschikt niet over een speciaal systeem voor slechthorenden. Wel kunnen wij je een zitplaats vooraan aanbieden. Meld je dan van tevoren bij de servicebalie.
Tickets
https://korzo.nl/betovering of 070-3637540
Date
Time
Mon 19 Oct
11:00 - 11:40h
Sold out
Cancelled
Mon 19 Oct
12:00 - 12:40h
Sold out
Cancelled
Mon 19 Oct
14:00 - 14:40h
Sold out
Cancelled
Mon 19 Oct
15:00 - 15:40h
Sold out
Cancelled
Mon 19 Oct
16:00 - 16:40h
Sold out
Cancelled
Mon 19 Oct
17:00 - 17:40h
Sold out
Cancelled