Sold out
Cancelled
Age 8+
€ 11,00

Het eind van het begin van het einde

Artemis & Het Zuidelijk Toneel
Theater

Een voorstelling in z'n achteruit.

Onder een dik pak sneeuw zou een voorstelling te zien moeten zijn. Althans, dat zeiden ze bij de kassa toen we de kaartjes kochten. Plotseling dwarrelen er sneeuwvlokjes omhoog en komt er iets tevoorschijn dat lijkt op een lege toneelvloer. Is dit het begin? Is dit het einde? Hallo…?

Deze familievoorstelling voor iedereen vanaf acht jaar start waar normaal alle anderen eindigen: acteurs naar huis en alle spullen in de vrachtwagen. Klaar om door te rijden naar het volgende theater. Maar wat als er ondertussen helemaal geen theaters meer zijn? Het eind van het begin van het einde probeert als voorstelling wanhopig nog iets voor te stellen. Misschien is het allerlaatste verhaal nog te redden of is er zelfs een weg terug. Wie helpt er mee?

 

Trek binnen in de wereld van prijswinnend regisseur Jetse Batelaan. Even origineel als grappig rekt hij de grenzen van de fantasie op en maakt hij de verwachtingen bewust niet waar.

 

Piet Menu over regisseur Jetse Batelaan:
“Jetse Batelaan floreert in de grote zaal. Hij gebruikt alle middelen die het theater in zich heeft om ons ervaringen en verwachtingen te doen kantelen. Je weet waar het begint maar nooit waar het eindigt. En daar hou ik van. ”

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Venue

Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, Den Haag
Deze locatie is rolstoelvriendelijk.
Deze locatie heeft technische aanpassingen voor doven en slechthorenden.
Deze locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, mensen die gebruik maken van een hulphond en slechthorenden. Zie voor meer informatie de website: https://www.hnt.nl/pQZowIl/je-bezoek/toegankelijkheid?
Tickets
https://www.hnt.nl/betovering of 088-3565356
Date
Time
Wed 21 Oct
15:00 - 16:20h
Sold out
Cancelled
Wed 21 Oct
19:30 - 20:50h
Sold out
Cancelled