Hieronder staan de maatregelen die we verwachten voor het festival in 2021. Hiermee kunnen we je op een veilige en gastvrije manier ontvangen.

 

Samengevat

  • Blijf thuis met koorts of verkoudheidsklachten
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers
  • Was vaak je handen en hoest en nies in je elleboog
  • Koop je kaarten zoveel mogelijk van tevoren online
  • Bekijk vlak voor je bezoek even de website van de locatie 


Basisregels

De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staat voorop. Daarom is het belangrijk dat je alleen naar het festival komt als je gezond bent, dat je onderling 1,5 meter afstand houdt als je ouder dan twaalf bent, dat je je handen vaak wast, hoest en niest in je ellebogen, en dat je je kaarten zoveel mogelijk van tevoren, online of telefonisch koopt.

 

Locatie-afhankelijk

De deelnemende podia en musea volgen de richtlijnen en regelgeving van de regering en het RIVM. Dit betekent dat er in en rond de gebouwen is nagedacht over hygiëne en looproutes, zowel voor publiek als cast en crew. De uitwerking van de regels verschilt per locatie. Bekijk vlak voor je bezoek even de website van de instelling. Wat je kunt verwachten is dat ze je bijvoorbeeld vragen om niet al te vroeg te komen, om desinfecterende handgel te gebruiken, om je jas en/of drankje mee de zaal in te nemen, of dat je tijdelijk alleen met pin kunt betalen. 

 

In de zaal

In de opstelling van het publiek in de zaal worden de geldende veiligheidsvoorschriften gevolgd. Mocht de regelgeving weer strenger worden, en er minder mensen in de zaal mogen dan dat er al kaarten zijn verkocht, dan worden gekochte kaarten gerestitueerd. 

 

Op het podium

Volgens de regels hoeven acteurs en dansers geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Mochten regels aangescherpt worden, dan hebben we voor nagenoeg alle programmaonderdelen een alternatief waarbij de spelers/dansers wél de 1,5 meter afstand van elkaar houden. 

 

Heb je nog vragen? 

Laat het ons weten! Je kunt een e-mail sturen naar: info@debetovering.nl

Blijf op de hoogte!

En meld je aan voor de nieuwsbrief van De Betovering.

 

 Ja, ik meld mij aan

Je contactgegevens worden niet (aan derden) verspreid. Bekijk ons privacystatement.