We willen natuurlijk dat alle kinderen mee kunnen doen aan de Betovering, dus ook kinderen waarbij bewegen, horen of zien minder vanzelfsprekend is.

 

Slechthorenden en doven adviseren we om vooral ook even bij het programma op de website te kijken naar de voorstellingen met het NDR-wereldbolletje (No Dutch Required). In het papieren programmaboekje staat bovenaan bij die voorstellingen 'No Dutch Required' in een groen balkje uitgeschreven. Dit zijn voorstellingen die visueel leuk zijn en waarin het gesproken woord niet zo belangrijk is, bijvoorbeeld met veel dans of circus. Een workshop is, met de hulp van een tolk, ook vaak leuk om te doen en goed te volgen.

 

Van onderstaande locaties weten we dat ze aanpassingen hebben voor mensen met een beperking. Mocht je gebruik willen maken van speciale voorzieningen, denk hierbij aan ringleiding, speciale zitplaatsen en dergelijke, dan dien je dit bij reservering aan te geven. Het is belangrijk dat er vermeld wordt of er een begeleider mee gaat naar de voorstelling. Bij sommige locaties krijgt de begeleider gratis toegang en moet er dus een extra stoel gereserveerd worden.