Kom je van buiten Den Haag of omgeving en wil je ons festival bezoeken? Hieronder vind je nuttige en leuke informatie voor je verblijf in Den Haag.

 

Vervoer in Den Haag

logo-htm.pngVoor de bus- en tramlijnen ga je naar de site van de HTM
Kom met HTM naar de Betovering! Plan je reis op www.htm.nl
Kinderen t/m 3 jaar reizen gratis. Kinderen van 4 t/m 11 reizen met 35% korting op een persoonlijke OV-chipkaart.

 

Trek

Eetgelegenheden genoeg natuurlijk.Bij de meeste locaties is er gelegenheid om eten of drinken te kopen. In het Festivalcentrum in Theater aan het Spui is het menu helemaal toegespitst op het Festival en om half zes kun je

ook met ons mee-eten in het Filmhuis. Bij de Boterwaag op de Grote Markt kun je terecht voor Betoverende pannenkoeken en bij de restaurants op het Rabbijn Maarsenplein, vlak bij ons festicvalcentrum, midden in Chinatown, kun je terecht als je de Oosterse sferen wilt uitproberen. 

 

Een minivakantie in Den Haag

De leukste herfstvakantie van Nederland die is in Den Haag. Natuurlijk met de Betovering, maar er is nog zoveel meer te doen: lekker uitwaaien of strandjutten aan de kust, spelen in de hoffelijke parken met haar speeltuinen, het Binnenhof en de Ridderzaal eens van dichtbij bekijken, naar Madurodam, Sealife of het Omniversum, onbekende boodschappen doen in Chinatown of shoppen in de binnenstad (onze koningin kan zomaar in het pashokje naast je aan het passen zijn). De pretparken Drievliet en Duinrell zijn ook nog net open. Websites als DenHaag.com en Tripadvisor helpen je verder.

 

Logeren in Den Haag

Wil je langer dan een dagje blijven of gewoon jouw hele herfstvakantie in Den Haag vieren? Dan kunnen we Novotel City Centre van harte aanbevelen, op loopafstand van een groot deel van de

festivallocaties en (maximaal twee) kinderen mogen gratis op de kamer van de ouders en krijgen gratis ontbijt. Verder kin je natuurlijk ook altijd even kijken bij sites als airbnb of booking.com.